37 bedrijven

Eten & Drinken

...

  Eten & Drinken

  Traditioneel gezien is de Nederlandse keuken vrij saai, met veel aardappels, groenten en vlees (het bekende AVG’tje). Ontbijt en lunch zijn vaak brood met toppings zoals kaas of ham, terwijl het avondeten vlees en aardappelen is, aangevuld met seizoensgroenten. Het dieet bevat veel zuivelproducten en bevat relatief veel koolhydraten en vet. Zonder veel verfijningen kan de Nederlandse keuken het beste worden omschreven als rustiek, hoewel veel feestdagen wel worden gevierd met speciaal voedsel. Zo eten Nederlanders pepernoten tijdens Sinterklaas, oliebollen om het nieuwe jaar te vieren en beschuit met muisjes om de geboorte van een kind te vieren (blauwe muisjes voor een jongen en roze muisjes voor een meisje). 

  Waar Nederland natuurlijk wel om bekend staat is hun Nederlandse bier (Heineken en Amstel zijn grote namen op de wereldkaart) en om de stroopwafels, waar buitenlanders echt van kunnen genieten en drop, waar buitenlanders vaak wat minder van kunnen genieten. 

  Ondanks dat de traditionele Nederlandse keuken dus misschien als vrij saai kan worden gezien (door buitenlanders), kent ons land een hele hoop bars, restaurants en online winkels voor eten en drinken. En wat dacht je van de optie om eten te bestellen en thuis te laten bezorgen? Het is voor ons Nederlanders dus vrij gemakkelijk om de buitenlandse keuken te bezoeken in horecagelegenheden, of om het zelfs thuis te laten bezorgen.


  Eten & Drinken

  Het is natuurlijk wel lastig om een goede keuze te maken als het gaat om eten & drinken. Voeding behoort immers tot de eerste levensbehoefte van de mens. Wij, van ReviewsBird Nederland, begrijpen dat jij geen zin hebt om vooraf eerst uren onderzoek te doen naar waar je wilt gaan eten of eten wil gaan bestellen. Daarom hebben wij op deze pagina van ons beoordelingsplatform alle eet- & drinkgelegenheden en online webshops die zich focussen op eten & drinken voor je op een rijtje gezet om beoordeeld te worden. Alle beoordelingen en reviews die je op deze website leest zijn geschreven door echte klanten die al daadwerkelijk eerder met deze bedrijven in contact zijn geweest. Hun recensies zijn onbevooroordeeld en authentiek en op basis van hun recensies kan jij daarom een verantwoorde en goede keuze maken. Als je geen tijd hebt om alle reviews te lezen kan je voor je ergens gaat eten of eten gaat bestellen ook de vijfsterren schaal checken. Eén ster staat voor slecht eten en drinken en vijf sterren staat voor geweldig eten en drinken. 

  Heb jij nou zelf al eens eerder gegeten of eten besteld bij één of misschien zelfs wel meerdere bedrijven op deze pagina van onze review website? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij ook je review en/of beoordeling achter zou willen laten over deze bedrijven. Het maakt niet uit of jij een positieve of negatieve ervaring hebt gehad, alles is welkom. Hier kan je namelijk andere mensen enorm mee helpen. Alvast bedankt dus, voor het achterlaten van jouw recensies en feedback. Het wordt zeer gewaardeerd, zowel door ons als door de toekomstige klanten van de bedrijven op deze pagina.