0 bedrijven

Apps

...

  Apps

  Elke dag komen er wel nieuwe apps op de markt - of het nu gaat om apps voor sociale media, productiviteit-apps, gaming apps, hulpprogramma apps, dating apps en ga zo maar door. Stabiele, betrouwbare, waardige functionaliteit, snel laden etc. - dat zijn allemaal onderwerpen waar ontwerpers van apps niet mee willen worstelen. Maar hoe zit het met het publiek zelf, iedereen heeft immers andere eisen en interesses?

  Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het bijzonder lastig is om gebruikers nieuwe apps te laten downloaden. 51 procent van de ondervraagden zegt gemiddeld geen nieuwe apps per maand te downloaden. De andere 49 procent is nog wel geïnteresseerd in nieuwe apps, en downloadt wel één of meer nieuwe apps per maand. De mensen die wel geïnteresseerd zijn in nieuwe apps zijn over het algemeen vooral de jongere mensen tussen de achttien en dertig jaar. 70 Procent van deze categorie zegt altijd op zoek te zijn naar nieuwe en interessante apps, tegen 22 procent van de mensen die 55 jaar of ouder zijn. Ook het aantal mensen dat betaalt voor apps is laag: 66 procent geeft aan om geen apps te kopen, en 58 procent zegt geen in-app-aankopen te doen. Deze percentages liggen voor de jongere categorie opnieuw weer een stuk lager. 

  Het lijkt er dus op dat makers van apps er een lastige klus aan hebben om nieuwe gebruikers te overtuigen om hun apps te gebruiken. Dat is ook ergens wel logisch, als een app werkt werkt het, waarom zou je dan een andere app gaan downloaden? Is het eenmaal wel gelukt om een gebruiker een nieuwe app te laten downloaden? Dan zitten de makers en ontwerpers aan de goede kant: mobiele apps nemen namelijk vijftig procent van de tijd in beslag die mensen aan digitale media besteden. Dit is meer dan mensen op hun desktop, tablet of op het mobiele web zitten.


   Apps

   Voor jou, als gebruiker van een app, kan er dus een drempel zijn om een nieuwe app te downloaden. Wij, van ReviewsBird Nederland, begrijpen dit heel goed. Daarom hebben wij op ons beoordelingsplatform diverse apps op een rijtje gezet om beoordeeld te worden. Alle reviews op ons platform zijn van echte klanten die al eens eerder gebruik hebben gemaakt van de apps die jij misschien wel wilt downloaden. Doordat de klanten de apps echt hebben gebruikt zijn de ervaringen en feedback op deze pagina authentiek en onbevooroordeeld. Op deze website hoef je je dus geen zorgen te maken om marketing boodschappen die niet kloppen. 

   Heb jij nou zelf een ervaring met één of misschien zelfs wel meerdere apps op deze pagina van onze review website?  Laat dan vooral ook jouw ervaring achter door middel van een review en/of beoordeling. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief is, wij willen alles horen. Natuurlijk vragen we je echter wel om het netjes te houden en niet met scheldwoorden te gaan gooien. Je kan andere mensen het beste helpen door een gedetailleerde en authentieke review achter te laten. Alvast bedankt in ieder geval voor het achterlaten van jouw review, het wordt zeer gewaardeerd.