Over ons

Naarmate onze tijden veranderen, verandert de manier waarop we ons leven leiden en goederen kopen mee. Door de digitalisering leven we in een soort van mondiaal dorp, waar we kopen van mensen en bedrijven die we niet altijd kennen. Dat is waar ReviewsBird om de hoek komt kijken. 

ReviewsBird streeft ernaar om de plek te zijn waar consumenten terecht kunnen. Wij hebben namelijk het bereik om het globale naar jouw huiskamer te brengen. Wij hebben de diepgaande kennis van verschillende industrieën en sectoren om iets unieks in onze wereld te kunnen bieden. Wanneer je onze website bezoekt, kunnen we jou garanderen dat jij de nieuwste en meest nauwkeurige reviews leest van overal op de wereld. Ons bedrijf functioneert wereldwijd, daarom kunnen we jou de beste inzichten geven over de producten of diensten die je wilt aanschaffen. Wanneer jij bijdraagt aan onze website, help je niet alleen ons, maar help je ook om van het web een betrouwbaardere plek te maken om te winkelen. 

Hoe wij samenwerken met bedrijven

Wij denken dat we een integraal onderdeel kunnen zijn van de manier waarop moderne bedrijven werken. Dat komt omdat een bedrijf tegenwoordig niet meer in een bubbel kan bestaan. Een modern bedrijf moet buiten hun fysieke gebouwen denken, omdat het internet hen aan zoveel meer ogen blootstelt dan voorheen. Zelfs op lokaal niveau is dit het geval. Maar cruciaal is, net als voorheen: mond-tot-mond reclame. Het enige verschil tussen nu en vroeger is dat mond-tot-mond reclame nu vaker online gaat, door middel van reviews en/of beoordelingen. 

Wij hebben onszelf als review-platform gepositioneerd op het punt van web exposure. Het is ons doel om de primaire informatiebron te zijn wanneer een consument een dienst of product wil onderzoeken voordat hij tot aanschaf overgaat. Wij willen daarom ook samenwerken met bedrijven zodat ze de klantervaringen kunnen beheren en deze geweldige bron van feedback kunnen gebruiken als een krachtige manier om hun bedrijf en producten te veranderen op een manier die zowel hen als de consument ten goede komt. Door middel van de verandering die wordt geïnitieerd door consumenten reviews, kan een reëel voordeel worden behaald voor alle betrokkenen. 

Hoe wij samenwerken met consumenten

Consumenten zijn van vitaal belang voor ons en wij waarderen elke bijdrage die zij leveren aan ons bedrijf. Wij zijn eigenlijk niets anders dan een opslagplaats van informatie op internet. ReviewsBird is een soort “winkel” met informatie over producten, merken en diensten. Consumentenreviews vormen de basis van ons bedrijf. Alles wat wij doen draait om het genereren van beoordelingen waarop kan worden vertrouwd. Wij hosten namelijk een platform dat is toegewijd aan het publiceren van alleen de meest eerlijke en betrouwbare recensies over producten en merken. In dit bedrijf sta jij als klant centraal.

\Wij vertrouwen erop dat jij naar ons komt met jouw beoordelingen. In ruil daarvoor kunnen wij een waardevol hulpmiddel bieden waarmee je betere keuzes kunt maken wanneer je online producten of diensten aanschaft. Wij streven ernaar om deze beoordelingen als bron te hosten. We willen dat deze reviews een juiste weergave geven van het product of de dienst die zij bespreken. Het maakt dus niet uit of de recensent een positieve of negatieve ervaring heeft gehad met het product of de dienst. Waar het om gaat is de betrouwbaarheid van de reviews. 

Waar we het verschil maken

Natuurlijk zijn er meerdere websites en platforms waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen of reviews. Maar wij geloven dat ReviewsBird echt een verschil kan maken. Wij hebben namelijk ervaring in een breed scala van sectoren. Of het nou gaat om een lokale service, van timmermannen tot autopoetsservices, wij staan voor jou klaar. Buurtwinkels en bezorgdiensten behoren ook allemaal tot de sectoren die wij bestrijken. Wij verwelkomen klachten en tips over alles wat je online kunt kopen. Evenzo zijn we er ook om jou te voorzien van waardevolle recensies over grote merken en bekende namen en producten. Je ziet dat ReviewsBird jouw go-to is voor de beste en meest betrouwbare product en service informatie op internet. Zowel wereldwijd als lokaal. 

Onze belofte aan jou

Wij beloven aan jou dat we een neutrale waarnemer zullen blijven op de online marktplaats. Onze positie is er zelf een van dienstverlener en wij willen van onpartijdige aard blijven. We publiceren daarom ook alleen volledig geverifieerde en betrouwbare beoordelingen en we verbinden ons ertoe dat we er voortdurend naar zullen streven om de betrouwbaarheid van deze beoordelingen te waarborgen. Het enige wat we hiervoor in ruil vragen, is dat wanneer je onze site gebruikt om een review achter te laten, je dit doet met je mede consument in gedachten. Schrijf eerlijke en boeiende beoordelingen die jouw echte ervaring beschrijven, waarna wij ons ertoe verbinden om deze te publiceren en jou de stem te geven die je verdient in de moderne markt van vandaag. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat jij centraal blijft staan in het huidige commerciële landschap en we kunnen ervoor zorgen dat verkopers en dienstverleners verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun producten en de beloften die ze daarover doen.