10

The Oriental Shop
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

10
Productkwaliteit en Garantie
10
Klantenservice en Klachtenafhandeling

The Oriental Shop

The Oriental Shop is een Aziatische supermarktketen in Nederland die sinds 1986 actief is. Met 22 fysieke winkels en een online webshop bieden zij meer dan 10.000 authentieke Aziatische producten aan, waaronder geneeskrachtige recepten, gezondheidsartikelen, en woonaccessoires. De showroom van The Oriental Shop is gevestigd in Nederland aan de Marterkoog 4, 1822BK Alkmaar. Klanten kunnen bij hen terecht voor een breed assortiment aan Aziatische producten, waaronder musthaves, kook- en tafelaccessoires, en woonaccessoires. De klantenservice garandeert veilig winkelen, snelle levering binnen 1-2 werkdagen, en wereldwijde verzending. Klachten kunnen worden gemeld via info@theorientalshop.nl of telefonisch op 0857732082.

Wat zeggen de reviews?

De producten van The Oriental Shop worden geprezen om hun hoge kwaliteit en leuke uitstraling, hoewel sommige klanten twijfels hebben over de garantievoorwaarden. De vriendelijke en efficiënte service ontvangt lof, maar de klachtenafhandeling lijkt niet uitgebreid besproken te worden. Over het algemeen zijn de eetstokjes en -houders een aanbeveling vanwege hun stevigheid en handigheid in gebruik.

Productkwaliteit en Garantie

10
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Superleuke eetstokjes en -houders"
De eetstokjes en -houders zijn van hoge kwaliteit en zien er superleuk uit. Ze zijn stevig en handig in gebruik. Het enige nadeel is dat de garantievoorwaarden niet helemaal duidelijk zijn. Over het algemeen zijn klanten tevreden met de productkwaliteit, maar sommigen hebben hun twijfels over de garantie.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

10
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Superleuke eetstokjes en -houders"
  • "Goede service"
De service van dit bedrijf wordt geprezen voor zijn vriendelijkheid en efficiëntie, waardoor klanten een goede ervaring hebben. De klachtenafhandeling lijkt echter niet genoeg aan bod te komen in de reviews, maar over het algemeen zijn de superleuke eetstokjes en -houders een aanbeveling waard.