V&D

Alle reviews

V&D

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

W
W.
Nog nooit zo'n slechte aftersales meegemaakt. De bestelling werd geannuleerd door V&D zelf en na meer dan een maand heb ik mijn geld nog niet terug, ondanks dat ze van alles beloven aan de klac...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broek

  Nog nooit zo'n slechte aftersales meegemaakt. De bestelling werd geannuleerd door V&D zelf en na meer dan een maand heb ik mijn geld nog niet terug, ondanks dat ze van alles beloven aan de klachteninstantie van thuiswinkel.org. Ik ga hier nooit weer bestellen en raadt het anderen sterk af.

  hs=0a4d5c5e7846af0727409dfb39161cd0<div style="display:none;">


Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo Trendhopper
Trendhopper

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met de online winkel van Trendhopper. Jouw ervaring kan er namelijk aan bijdragen dat anderen makkelijker ...

V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestellen bij V&D. Als het gaat om online winkels is het altijd de vraag of de winkel betrouwbaar is en snel en correct levert. Door jouw ervaring te delen kunnen mensen thuis, vanaf de bank, beoordelen of de winkel ook daadwerkelijk betrouwbaar is.

V&D is een alom bekend Nederlands warenhuis die sinds kort geen fysieke winkels meer heeft maar online verder is gegaan. Ze hebben een breed assortiment. Van kleding tot ovenschalen, van krultangen tot mobiele telefoons, je kan het zo gek niet bedenken en V&D heeft het. 

Laat bij ons je ervaring achter over V&D online zodat anderen kunnen bepalen of ze ook een bestelling zullen plaatsen. 

Over V&D
Het warenhuis V&D werd in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Deze schoonbroers openden hun eerste winkel in Amsterdam. In de eerste winkel werkten slechts drie mensen, maar binnen 20 jaar waren er al 20 winkels door heel Nederland.

De schoonbroers werkten volgens een nieuw concept waarbij ze door gezamenlijk in te kopen de verkoopprijs zo laag mogelijk wisten te houden. Dit concept was in die tijd uniek, maar is sindsdien de standaard geworden. 

V&D is een winkel die vroeger niet was weg te denken uit het straatbeeld en constant bleef groeien. Er leek geen einde aan te komen totdat ze in 2012 een enorm verlies van 19 miljoen euro maakten. Sindsdien ging het alleen maar bergafwaarts met de winkel met als gevolg hun faillissement in 2015. In september 2018 werd de webwinkel actief. 

De webwinkel wil net als de fysieke winkel producten aanbieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben ze een breed assortiment met als doel om in alle dagelijks benodigdheden van hun klanten te kunnen voorzien. 

Producten en diensten van V&D
De online winkel van V&D is heel overzichtelijk. Op de voorpagina vind je dagaanbiedingen en in het menu vind je alle categorieën van de producten die ze in het assortiment hebben. Wil je dameskleding, sportartikelen of elektronica? Klik simpelweg op het menu en alle sub-categorieën en producten komen naar voren. 

Omdat V&D een heel breed assortiment heeft kun je filters toepassen op je zoekresultaten. Zo kun je kiezen op merk, kleur, prijs of ‘best verkocht’. Als je boven een bepaald bedrag koopt is je verzending gratis. En mocht het artikel je toch niet bevallen dan kun je het gratis retourneren. 

Je kunt bij V&D online betalen met alle bekende betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Creditcard. Maar je kan ook achteraf betalen met Afterpay, of zelfs in drie termijnen.


Ervaringen, klachten en tips over V&D
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met de online winkel van V&D. Hoe ging het bestellen van een product? Hoe was jouw ervaring met de service? En hoe zijn eventuele klachten opgelost? Het antwoord op deze vragen kan ervoor zorgen dat anderen een duidelijker beeld krijgen van de online winkel van V&D. Door jouw ervaring kun je anderen helpen een goede keuze te maken.