9

Intergard
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Productkwaliteit en Garantie
9
Prijs/Kwaliteitverhouding
9
Klantenservice en Klachtenafhandeling
9
Levering en Retournering
9
Reputatie

Intergard

Intergard is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren en exporteren van tuinartikelen. Ze zijn internationaal actief, maar gevestigd in Nederland. Intergard biedt een breed assortiment aan tuinartikelen en werkt samen met fabrikanten uit het buitenland, waaronder Rusland, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Ze kunnen scherpe prijzen aanbieden door hun internationale oriëntatie en hebben alles op voorraad voor een tijdige levering. Intergard staat ook open voor speciale wensen en biedt kortingen tot wel 50% op hun website. Met meer dan 10.000 producten, waaronder tuinhout, tuinmeubelen, tuinhuizen en meer, is Intergard de ideale keuze voor al uw tuinbehoeften.

Wat zeggen de reviews?

Intergard biedt over het algemeen producten van hoge kwaliteit met een ruime keuze aan stijlen en opties. Hoewel sommige klanten problemen hebben gehad met garantievoorwaarden, lijkt het product betrouwbaar. De waarde voor het geld is aanwezig, met diverse stijlen en kwaliteit die de prijs waard zijn. De service wordt geprezen vanwege de gebruiksvriendelijke website en snelle leveringen, maar er zijn klachten over klachtenafhandeling en communicatie. Over het algemeen heeft Intergard een uitstekende reputatie vanwege het brede assortiment en kwalitatieve producten.

Productkwaliteit en Garantie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Variatie in stijlen en ruime keuze"
De productkwaliteit is over het algemeen hoog, met een variatie aan stijlen en een ruime keuze aan opties. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige klanten problemen hebben gehad met de garantievoorwaarden, wat tot ontevredenheid heeft geleid. over het algemeen lijkt het product betrouwbaar en van goede kwaliteit te zijn, maar mogelijke garantieproblemen moeten in overweging worden genomen.

Prijs/Kwaliteitverhouding

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Variatie in stijlen en ruime keuze"
De waarde voor je geld bij deze keuze is duidelijk aanwezig, met een variatie in stijlen en een ruime keuze voor ieders smaak. Hoewel sommige producten misschien aan de prijzige kant zijn, zijn de kwaliteit en diversiteit de moeite waard voor de prijs die je betaalt. Een goede investering voor wie op zoek is naar waar voor zijn geld.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

9
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk te gebruiken website en snelle bestellingen"
  • "Persoonlijke benadering door focus op nicheproduct"
De service van het bedrijf wordt geprezen vanwege de gebruiksvriendelijke website en snelle bestellingen, evenals de persoonlijke benadering door de focus op nicheproducten. Klanten waarderen de efficiënte service, maar er lijken klachten te zijn over de klachtenafhandeling en mogelijke communicatieproblemen.

Levering en Retournering

9
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk te gebruiken website en snelle bestellingen"
  • "Vlotte levering binnen twee dagen"
De website is gebruiksvriendelijk en bestellingen worden snel geleverd, meestal binnen twee dagen. Dit maakt het gemakkelijk en efficiënt om te winkelen. Echter, er zijn geen specifieke vermeldingen over het retourbeleid of de kwaliteit van de retourzendingen.

Reputatie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Variatie in stijlen en ruime keuze"
Het merk heeft een uitstekende reputatie vanwege de variatie in stijlen en ruime keuze die ze bieden. Klanten waarderen de diversiteit van producten die beschikbaar zijn, van klassiek tot modern, waardoor er voor ieder wat wils is. Echter, sommige klanten merken op dat de prijzen aan de hogere kant kunnen liggen. Over het algemeen staat het merk bekend om zijn brede assortiment en kwalitatieve producten.