SKOT Fashion

Alle reviews

SKOT Fashion

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

SKOT Fashion

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat weerspiegelt zich ook in de keuze die je maakt welke kleding je draagt. Door voor kleding te kiezen die gemaakt is van duurzame materialen draag je jouw steentje bij aan een beter klimaat. Zo is SKOT Fashion in Amsterdam een kleine start-up die sinds 2017 duurzame kleding voor mannen online verkoopt. Behalve duurzaamheid is ook betrouwbaarheid erg belangrijk als je online kleding wilt bestellen. Het is daarom verstandig om eerst eens te kijken wat andere klanten over SKOT Fashion en soortgelijke andere online kledingwinkels te zeggen hebben. We verwijzen je daarvoor door naar hun commentaren en ervaringen op onze website. Zo wordt het lekker makkelijk om direct te zien wat je te wachten staat.

Over SKOT Fashion

SKOT Fashion specialiseert zich in de verkoop van overhemden en polo's voor heren. Als je meer wilt weten over de missie en het verhaal van SKOT dan kun je daarvoor op de website van het bedrijf terecht. Daar wordt overigens ook plaats gemaakt voor antwoorden op de vragen die het meest gesteld worden door klanten. Wil je met SKOT Fashion contact opnemen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te bellen, e-mailen of te live chatten via de site. Als je bijvoorbeeld een SKOT Fashion kortingscode hebt maar niet weet hoe je die kunt gebruiken dan zitten de medewerkers voor je klaar om dat uit te leggen. Heb je vaak moeite met het bestellen van de juiste maat kleding? SKOT Fashion biedt je een maattabel waar je makkelijk gebruik van kunt maken. Per ongeluk toch de verkeerde maat besteld? Producten naar SKOT Fashion retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst.

De overhemden en polo's van SKOT Fashion

Waarom zijn de overhemden, polo's en T-shirts van SKOT Fashion duurzaam? Omdat ze gemaakt worden van biologisch gecertificeerd katoen en bovendien worden de knopen vervaardigd van natuurlijke materialen. Welke overhemden en polo's kun je bij SKOT Fashion allemaal bestellen? Klanten kiezen vaak voor overhemden met lange mouwen in populaire kleuren zoals Navy Blue en Olive green. Daarnaast worden er door SKOT veel T-shirts met V-hals en ronde hals verkocht. Zoek je duurzame polo's met korte mouwen? Ook die worden door SKOT in allerlei moderne kleuren verkocht. De producten die je bij deze aanbieder bestelt kun je veilig betalen met onder andere iDEAL, creditcard en PayPal. Bestellingen worden op een unieke manier verpakt zodat ze zonder moeite door de brievenbus passen, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Reviews en commentaren over SKOT Fashion

Is SKOT Fashion betrouwbaar? Hoe lang gaan de polo's en overhemden mee? Hoe worden klachten en vragen afgehandeld? Zijn producten makkelijk naar SKOT Fashion retour te sturen? Zomaar een paar vragen waar consumenten mee worstelen. Daarom is jouw review als klant van SKOT zo belangrijk. Je bent om die reden van harte welkom om jouw SKOT Fashion review op onze website achter te laten. Jij kunt op die manier aangeven wat jij de plus- en minpunten van de producten en service van SKOT vindt en waar andere klanten dus op moeten letten als ze hier ook een bestelling willen plaatsen. Aan de hand van jouw beoordeling wordt het totale beeld over SKOT Fashion nog gedetailleerder.