Kerst pyjama kopen bij de beste webshops

In Amerika is alles groter, naast dat de auto´s en supermarkten groter zijn worden ook de feestdagen uitbundig gevierd. Vooral de kerst! In Amerika wordt kerst net als bij ons op 25 December gevierd, en daarbij gaat het vooral om samenzijn met je familie, lekker eten en meedoen met een breed scala aan feestelijke activiteiten. Natuurlijk gaat het er ook om de kerstsfeer te delen en elkaar cadeaus te geven! De kerstperiode is waarschijnlijk de enige tijd in het jaar dat Amerikanen vrijwillig met dezelfde kerst outfit rondlopen zelfs de huisdieren doen mee!

Kerst pyjama's voor het gezin

Kerst pyjama’s hebben het altijd goed gedaan als cadeau onder de kerstboom. Maar laten we eerlijk zijn, er bestaan toch wel originele cadeau's? Daar moeten we nu eigenlijk toch op terugkomen, de leukste trend voor deze kerst: de Fam Jam, dezelfde pyjama voor het hele gezin, Maar vind je de leukste Fam Jams? Welke stof kies je om de hele dag in te genieten ? Ga je twinnen met je gezin, vrienden of met je partner en ga je deze kerst niet voor een Shein kerst pyjama ? Wij hebben het voor je uitgezocht op ReviewsBird!

Kerst pyjamas voor je kind of baby

Met deze koude winterdagen en de inflatie zul je wellicht niet heel snel de verwarming op 22 graden zetten. Maar het blijft natuurlijk wel een belangrijke prioriteit dat de kinderen en baby lekker warm hun cadeaus kunnen openen tijdens kerstavond in hun mooie kinder pyjama. De kerst pyjama van flanel, fluweel en van fleece blijven ook dit jaar de best sellers! De stof is warm, zit heerlijk, en je kan er uren mee op de bank genieten!

Welke winkels verkopen Kerst pyjama’s?

Hoewel vrouwen in het dagelijks leven zowiezo al meer keuze in kleding hebben dan mannen, geldt dit natuurlijk ook tijdens de kerst. Naast dat een kerst pyjama voor het gezin heel leuk kunnen zijn, wil je als vrouw ook wel je eigen kerst pyjama stijl hebben. Waar vrouwen ruim 100 paginas tot hun beschikking hebben voor het kiezen van een kerst pyjama moet een man het doen met slechts 10. Maar niet getreurd steeds meer en meer webwinkels denken meer aan de man tijdens het shoppen van een kerst trui voor mannen. Denk bijv aan winkel merken als Zara, Floryday, H&M en La Redoute.

Kerst pyjama voor dames & heren

Ga je dit jaar liever voor een merk pyjama en niet voor een Shein pyjama? De prijzen zijn uiteenlopend maar voor iedere prijsklasse is er een geschikte pyjama te vinden! Deze webshop vinden wij dan ook zeer geschikt om een leuke twinning set uit te kiezen. In ons vorige artikel over de kerst jurk trend van 2022 zien we dat vooral Satijn heel erg populair is dit jaar. Wil je het gevoel vasthouden die je krijgt tijdens het dragen van een Satijnen kerst jurk? Kies dan zeker ook voor een satijnen pyjama! Bij floryday hebben ze een breed aanbod dames kerst pyjamas gevonden, die nog betaalbaar zijn ook! Gaan jij en je partner, zusje, broertje of nichtje voor een kwaliteit kerst pyjama dan vind je de beste merken bij Miinto hier vind je merken zoals Ralph Lauren, Burberry en Only.

Eerst kerstboom dan stoomboot

Hoewel veel mensen wellicht eerst nog bezig zijn met de sinterklaas voorbereidingen zijn sommige mensen al weken, wellicht maanden aan het voorbereiden op kerst! We beginnen namelijk steeds eerder hiermee, veel mensen kopen hun kerstcadeaus tijdens de Black Friday sales, maar sommige beginnen al sinds September in te kopen! Elk jaar schieten nieuwe webshops als paddestoelen uit de grond, ieder met zijn eigen leuke aanbiedingen maar welke webshop is dan ook betrouwbaar?

Door Rea

Delen