Miinto

Alle reviews

Miinto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Miinto

Het bedrijf Miinto werd in 2009 opgericht. Vandaag de dag werken er meer dan twee honderd mensen op het hoofdkantoor in Kopenhagen en hun regionale kantoren in Oslo, Amsterdam en Warschau. Sinds 2012 is het bedrijf ook actief in Nederland onder Miinto.nl. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Miinto lezen of u kunt ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent en anderen ook. 

Over Miinto
Miinto.nl is een collectief van meer dan negen honderd onafhankelijke modewinkels verzameld onder het netwerk van Miinto. Maar wat maakt Miinto dan zo anders dan andere soortgelijke bedrijven? Allereerst staat bij Miinto het omarmen van diversiteit centraal. Ook wil het bedrijf dat iedereen kan vinden wat ze nodig hebben om zichzelf te uiten. Het bedrijf verkoopt producten online in acht Europese landen- Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, België, Polen, Zwitserland en Italië. Dit dankzij een sterk netwerk van lokale onafhankelijke modewinkels in elk land. Hierdoor is hun omzet de afgelopen jaren sterk gegroeid, zo sterk dat ze nu een van de grootste modeportalen in Europa zijn. 

Producten en Diensten van Miinto
Maar wat verkoopt Miinto dan en hoe zijn ze zo groot geworden? Miinto biedt een groot assortiment aan dames, heren, kinder en sportkleding en accessoires aan. Dit heeft Miinto een van Europa's grootste modeportalen gemaakt. Veel fysieke winkels missen vaak de kans om ook online te verkopen en een grotere klantenkring te bereiken omdat het vaak duur is en te veel middelen vereist wanneer ze al over een fysieke winkel beschikken. Miinto.nl stelt deze onafhankelijke fysieke winkels in staat op een snelle, eenvoudige en winstgevende manier online te verkopen en zo hun markt drastisch uit te breiden. 

Miinto heeft als doel om een meer milieu-vriendelijke mode-industrie te creëren door overproductie te verminderen en onafhankelijke mode winkels te laten bloeien. Zij willen profiteren van bestaande middelen door klanten te verbinden met winkels die de producten al op voorraad hebben, in plaats van de merken nog meer te laten produceren om deze vraag te kunnen voldoen. Het bedrijf heeft zo'n drie duizend merken onder zich (onafhankelijke mode winkels) en zo'n twee honderd duizend verschillende producten voor dames, heren en kinderen. Er is dus een grote kans dat er ergens wel wat voor u tussen zit. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Miinto
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Miinto? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Miinto op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Miinto vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Miinto of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Miinto nu achter.