Playmobil sinterklaas verkooppunten en informatie

6 december, de dag waar elk kind naar uitkijkt: de Sint komt vanuit Spanje met de stoomboot naar ons land. Playmobil valt altijd erg in de smaak bij kinderen. In 2022 werden verschillende sets van Playmobil uitgeroepen tot beste speelgoed van het jaar! Waarom? Het is kwalitatief, het heeft een verhaal en het is gewoon super leuk!

Elk jaar schrijven kinderen brieven en verlanglijstjes zodat de Sint goed weet wat hij aan de brave kinderen kan geven. Hopelijk is jouw verlanglijstje nog niet helemaal geschreven, want het is pas als af wanneer Playmobil Sinterklaas er op staat! In deze blogpost op ReviewsBird worden de verschillende varianten kort samengevat. Daarna wordt er meer informatie geboden of de winkels waarin de Playmobil sets van Sinterklaas te vinden zijn.

Welke Playmobil Sinterklaas figuren zijn het populairst?

Playmobil is een populair speelgoed voor kinderen. Spelen is gezond voor kinderen, alsook dé manier om hun emoties te verwerken. Gelukkig komt Sinterklaas ieder jaar om extra speelgoed te bieden zodat elk kind nog meer kan spelen! Sinds 2018 produceert Playmobil weer Zwarte Piet-poppetjes, nadat deze productie was stopgezet in 2014. Playmobil heeft verschillende Sinterklaasvarianten en -modellen. Er is dus voor ieder wat wils.

Sinterklaas Stoomboot

Allereerst heb je de Sinterklaas stoomboot. De stoomboot is de boot die Sinterklaas ieder jaar gebruikt om vanuit Spanje naar ons land te reizen. Dit model bevat dus de Stoomboot, de Sint, Piet, het paard Amerigo, de stoomboot en veel cadeautjes. Deze set was in 2011 reeds genomineerd voor de prijs Speelgoed van het jaar. De geschikte leeftijd is 4 tot en met 10 jaar.

Sinterklaas paard

Ten tweede bestaat het Sinterklaas pakket met het paard Amerigo. De Sint zijn steun en toeverlaat, Piet, gaan ze van huis tot huis op de cadeautjes voor de brave kindjes in de schoenen te stoppen. Het pakket beschikt ook over leuke Sinterklaas accessoires zoals een roe, de staf van de Sint en een zak vol cadeautjes. Ook hier is de gepaste leeftijd 4-10 jaar.

Sinterklaas pakket voor kinderen

Het derde Sinterklaas Playmobil pakket dat een echte aanrader is, is Sinterklaas met Kinderen. In deze set is Sinterklaas met zijn paard Amerigo op stap en ontmoet drie kindjes met lantaarns. De geschtikte leeftijd is 4 tot en met 10 jaar. Daarnaast heb je ook een adventkalender die populair is onder kinderen (en ouderen!).

Tip: Playmobil is een perfecte cadeau voor een kind. Ben jij op zoek naar een sinterklaas cadeau voor mannen? Of wellicht zoek je nog een sinterklaas cadeau voor vrouwen? Op onze website lees je hier meer over!

Waar koop je Sinterklaas Playmobil?

De grote vraag is natuurlijk waar je deze Playmobil sets kan aanschaffen. Playmobil is over het algemeen een erg populair speelgoed dat verkocht wordt in de meeste speelgoedwinkels. Denk dan aan: Intertoys, Bart Smit en Dreamland. Naast speelgoedwinkels zijn er ook andere winkels die vaak Playmobil verkopen, zoals bijvoorbeeld: Kruidvat, Carrefour en Trekpleister.

Ten slotte kan je Playmobil van Sinterklaas ook online vinden bij de webshops van Intertoys, Bart Smit, De Grote Speelgoedwinkel of Per Sempre Toys.

Waarom spelen met Playmobil belangrijk is!

Spelen is gezond voor elk kind. Om te kunnen spelen is er natuurlijk leuk speelgoed nodig! Playmobil beschikt over Sinterklaasmodellen die je kind helemaal in de Sinterklaassfeer brengt! Zo zijn per sets met Sinterklaas, de roe, Zwarte Piet, het paard van Sinterklaas en nog zo veel meer.

Elke seconde worden er 3 Playmobilfiguren geboren. Het is dus de hoogste tijd om er een paar te adopteren! Voor het kind zal er een hele fantasiewereld opengaan waarin hij/zij de verbeelding verder gaan ontwikkelen. Er zullen oneindig veel verhalen uitgevonden worden voor hun favoriete personages. Sinterklaas zit hier ook bij! Het is een cadeau dat zeker zal aanslaan!

De Playmobilsets worden verkocht in een veelzijdigheid aan winkels en webshops. Ze zijn niet enkel te vinden en de typische speelgoedwinkels. Ze kunnen ook gevonden worden in alledaagse winkels zoals Intertoys en Kruidvat.

Door Rea

Delen