Shoemixx

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Shoemixx

Waar je ook mee bezig bent op weg naar je volgende bestemming zul je waarschijnlijk voor een gedeelte lopend op stap zijn. Omdat je constant op je voeten staat zul je het vast belangrijk vinden om goed voor deze te zorgen. Daarbij spelen goede loopschoenen een grote rol, en dat allemaal terwijl je er ook nog stylish wilt uitzien.

Als je dat soort belangens hebt kan het zijn dat je waarschijnlijk al eens eerder van Shoemixx hebt gehoord. Voordat je een nieuw paar schoenen gaat aanschaffen wil je uiteraard wel graag weten of Shoemixx wel aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: wat voor schoenen heeft Shoemixx mij te bieden? Hoe zit het met pasvormen, kan ik er eenvoudig achter komen of de schoen mij goed past? Is de kwaliteit op het niveau dat ik verlang? Hoe is de garantie? Heeft Shoemixx nog andere producten die ik misschien interessant vindt? Hoe goed is de klantvriendelijkheid en service? Als je antwoord op dit soort vragen en vergelijkbare wilt kun je reviews en beoordelingen op ons reviewplatform lezen.

Wat is Shoemixx

Shoemixx draait om een passie voor ‘Shoe Fashion’, voor hun is de setting, ofwel het gevoel dat je krijgt bij het shoppen naar een nieuw paar schoenen cruciaal. Ze zijn er op gericht om te inspireren, verrassen en prikkelen. Dat doen ze voor mannen, vrouwen en kinderen. In 2008 verkocht Shoemixx hun eerste schoenen via het web. Sinds 2012 is het bedrijf overgenomen door Nelson Schoenen B.V. en maakt daardoor deel uit van een onderneming die meer dan 130 winkels heeft. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp, Haarlemmermeer.

Producten en diensten Shoemixx

Als je op de online webshop van Shoemixx beland staan verschillende soorten schoenen voor je klaar. Zo kun je de nieuwe arrivals, of de hele collectie bekijken. Als je een duidelijker beeld hebt van wat je zoekt kun je via de categorieën: Dames, Heren, Kids en Merken sorteren. Ook is er een Sale categorie, waar je producten met korting kunt vinden. Die zijn allen weer onder verdeeld in kleinere sub-categorieën. Denk daarbij aan: Sneakers, Laarzen, Slippers, Sandalen, Wandelschoenen en meer. Ook kun je sommige producten vinden die niet onder schoenen vallen, zoals: Tassen, Kleding en Accessoires. Als je een product hebt gevonden kun je daarvan een toepasselijke omschrijving en andere specificaties lezen.

Klaar om te betalen? Dan heb je daarvoor een aantal mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van: iDeal, AfterPay, PayPal, Mastercard, Visa, Fashioncheque, Bancontact en VVV giftcard. Als je voor 23:00 besteld is het nog de volgende dag in huis, verzending is gratis vanaf € 39,95. Retourneren of ruilen gaat als je binnen 14 dagen van ontvangst contact opneemt met Shoemixx. Ook kun je meer informatie verkrijgen over de garantie via de website.

Contact

Heb jij een nieuw paar schoenen bij Shoemixx gekocht en daarover een vraag? Of wil je om een andere reden contact opnemen met het bedrijf? Dan kan dat telefonisch met het nummer 088-0088290 (op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 08.30 en 16.00 uur). Als je liever een mailtje stuurt kun je het adres info@shoemixx.nl gebruiken. Wil je Shoemixx zelf bezoeken? Dan moet je aan de Willem Brocadesdreef 1, 2132 PV, Hoofddorp zijn. Zelf onderzoek naar Shoemixx doen is ook mogelijk, daarvoor kun je KvK-nummer: 09172891 en BTW nr: NL818240301B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Shoemixx

Heb jij al eens schoenen bij Shoemixx gekocht? Of een andere soort ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel jouw ervaring met ons in de vorm van een beoordeling en review. Daardoor maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerden om een realistischer beeld van Shoemixx te krijgen. Lees je graag reviews en beoordelingen over Shoemixx en soortgelijke bedrijven? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review