Bijenkorf

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bijenkorf

Wanneer je online gaat winkelen kom je op verschillende websites terecht. Of je nu zoekt op kleding, schoenen, meubels of woonaccessoires, De Bijenkorf heeft van alles wat en zal daarom hoogstwaarschijnlijk bovenaan verschijnen via zoekmachines. Maar voordat je geld uitgeeft aan nieuwe items, wil je weten of het bedrijf betrouwbaar is en doet wat deze belooft. Om een indruk te krijgen en over ervaringen van anderen te lezen kun je de reviews bekijken.

Wat is De Bijenkorf?

De Bijenkorf is een warenhuis voor luxe artikelen. Het fournituren bedrijf is opgericht in 1870 in Amsterdam, maar inmiddels verspreid door heel Nederland met vestigingen in zeven verschillende steden. Shop je liever online vanaf de bank? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan hun website.

Naast kwaliteit en stijl hecht De Bijenkorf ook veel waarde aan duurzaamheid. Het streven is om in 2025 de volledige collectie uit duurzamere merken te laten bestaan en in 2030 de CO2-uitstoot te halveren. Daarnaast is inclusiviteit minstens zo belangrijk voor ze. De Bijenkorf hecht waarde aan ieders recht om gerespecteerd en gehoord te worden en stelt dat ze in 2025 maar liefst 10.000 uur in vrijwilligerswerk stoppen. Omdat het diertje zowel in hun naam als in hun DNA zit, dragen ze samen met ‘Ilovebeeing’, ‘The Pollinators’ en Staatsbosbeheer bij aan een beter leefmilieu voor mens en dier (met name de bij).

Producten en diensten van De Bijenkorf

Bij de Bijenkorf koop je dames,- heren,- en kinderkleding, schoenen, cosmetica, verzorgingsproducten, woonaccessoires, meubels, elektronica en dranken. De Bijenkorf heeft een breed assortiment. Passen is ook mogelijk bij de Bijenkorf. Je kunt één hun zeven vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen bezoeken. Om uit het volledige aanbod te kunnen kiezen bezoek je hun online shop: debijenkorf.nl. Binnen twee werkdagen is je bestelling in huis. Ben je member of bestel je voor meer dan 100 euro aan producten? Dan hoef je de standaard bezorgkosten van €3,95 niet te betalen.

De Bijenkorf retour- en garantiebeleid

Vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt of het artikel uit de winkel hebt meegenomen, heb je 100 dagen de tijd om na te denken of het product aan je verwachting voldoet en eventueel te retourneren. Let wel even goed op, sommige artikelen moeten namelijk eerder worden teruggestuurd, afhankelijk van het merk.

Klantenservice van De Bijenkorf

De openingstijden variëren per winkel maar liggen tussen 9:00 en 21:00 en zijn allemaal 7 dagen per week te bezoeken. Een dringende vraag of opmerking? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met De Bijenkorf klantenservice. Deze is online elke dag bereikbaar van 8:00 tot 24:00.

Whatsapp: +316 21 135 135
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/debijenkorf/
Twitter: https://twitter.com/debijenkorf

Spreek je liever telefonisch met een medewerker? Bel dan tussen 8:00 en 21:00 naar:
Nederland: +312 0808 9333
Vanuit België & Duitsland: 00800 800 12222

Review, beoordelingen en ervaringen met De Bijenkorf

Heb je onlangs iets bij deze winkel gekocht en wil je andere mensen helpen? Was je tevreden over de geboden service of juist helemaal niet? Zou je deze winkel aanbevelen? Welke producten zou je aanbevelen? Deel je ervaringen en help andere mensen de juiste keuze te maken door een review te schrijven over deze (web)winkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review