Bicycling

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bicycling

Houdt jij ervan om jezelf regelmatig bezig te houden met wielrennen? Dan kan het zijn dat je het misschien leuk vindt om een wielren gefocust tijdschrift te lezen. Bicycling biedt die mogelijkheid.

Voordat je een abonnement op Bicycling gaat nemen, wil je wel zeker zijn dat het tijdschrift aan jouw wensen voldoet. Denk daarbij aan kwesties als: wat voor onderwerpen worden er allemaal besproken in Bicycling? Hoe vaak krijg ik een tijdschrift binnen, en welke kosten komen daarbij kijken? Wat voor soort abonnement kan ik allemaal afsluiten bij het bedrijf? Is het ook mogelijk om losse artikelen te bestellen? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op ons reviewplatform, Bicycling reviews en beoordelingen te lezen. Op die manier kun je zelf beslissen of je een abonnement wilt nemen op het tijdschrift.

Wat is Bicycling

Bicycling is alles dat om de mooiste hobby ter wereld draait, zo stelt de onderneming zelf. Zo zegt de onderneming dat je via Bicycling, alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen kunt lezen van ook wel heel gewone fietsers. Volgens het bedrijf onderscheid Bicycling zich zowel online en als magazine, op basis van: bijzondere verhalen, exclusieve reportages, met eigenzinnige testen en veel diepgang en humor, aldus Bicycling.

Producten en diensten Bicycling

Bicycling is een bedrijf dat een tijdschrift uitbrengt dat zich richt op de wielersport. Bij de onderneming is het mogelijk om te abonneren. Klanten die dat doen krijgen zes keer per jaar een Bicycling tijdschrift, nog voordat het in de winkel ligt en zonder verzendkosten. Abonneren geeft je ook toegang tot wat het bedrijf ‘Bicycling routeplatform’ noemt. Wielrenners kunnen daarmee een overzicht van allerlei fietsroutes zien. Verder is het ook mogelijk het tijdschrift digitaal te lezen via Tijdschrift.nl. Naast een abonnement nemen is het ook mogelijk lossten artikelen te kopen, of informatie over training te bestellen.

Extra mogelijkheden

Ken je iemand die wielrennen geweldig vindt? Misschien is het dan een leuk idee om Bicycling als geschenk te geven. Dat is ook mogelijk, zo kun je ervoor kiezen om Bicycling 3 keer, 6 keer of 10 keer aan iemand als cadeau te geven.

Contact

Denk jij dat je Bicycling een leuk tijdschrift zou vinden, maar heb je een vraag die je weerhoudt het magazine te bestellen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan heb je daarvoor diverse opties, zo kun je op de website van het bedrijf veelgestelde vragen lezen, waar je misschien al een antwoord op jouw vraag kunt vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bericht direct te delen via een contactformulier.

Reviews en beoordelingen Bicycling

Heb je al eens eerder een abonnement gehad op het tijdschrift van Bicycling? Of een andere soort ervaring meegemaakt met de onderneming? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Bicycling met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet kunnen andere lezers makkelijker bepalen of zij zich ook willen aanmelden bij Bicycling. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review