Isropa

Alle reviews

Isropa

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Isropa

Bent u een echte avonturier? Houdt u ervan om nieuwe mensen en culturen te ontdekken? Dan zult u vast wel eens gereisd hebben. Bent u weer toe aan die spannende avonturen? Probeert u dan eens een reis te boeken bij het reisbureau Isropa (&Olives Travel). Om te weten wat voor soort reizen ze aanbieden, wat de kwaliteit is van hun aanbod, hebben wij de reviews van reiziger die u voor gingen bijeen gebracht op onze website, ReviewsBird.nl. Wij hebben de ervaringen van reiziger die al bekend zijn met het reisbureau hun meningen verzameld om u een beter beeld te geven wat een vakantie met Isropa inhoudt.

Over Isropa
Isropa is een online-reisbureau waar u terecht bent voor bijzondere reizen naar o.a. Portugal, Cyprus, Israël, Jordanië, Marokko, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Egypte en Malta. Dit zijn bestemmingen met een bewogen geschiedenis, die we tot de dag van vandaag nog merken. Verder zijn het bestemmingen die rijk zijn aan cultuur. De meeste van deze landen liggen aan zee, dat kan ervoor zorgen dat het cultuur gecombineerd kan worden met een fijne en ontspannende strandvakantie. Isropa is opgericht in 1972 en sindsdien doen zij de ervaring als reisbureau op, met het reizen naar prachtige landen en speciale gebieden. Het bedrijf geeft aan dat ze staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, en persoonlijk advies. Isropa biedt zonvakantie, stedentrips, rondreizen en fly-drives. Verder bieden ze ook groepsreizen en incentives. Isropa heeft door de jaren heen een naamsverandering gehad en staat nu bekend als &Olives Travel.

Producten en diensten van Isropa
Via Isropa kunt u gemakkelijk kiezen voor hotel, appartement of villa’s. Veder bieden ze nog logies, vol pension, half pension, all inclusive en logies met ontbijt. Wilt u een uitzicht op één van de standen hebben, dan kunt u bij Isropa kiezen voor extra faciliteiten en aangeven dat u op zoek bent naar een hotel die minder dan 500meter van de zee is verwijderd. Ook aerobics, airconditioning en amusement voor volwassen vallen onder extra faciliteiten. Wat de site van Isropa zo bijzonder maakt is dat ze bij elk land waar ze vluchten naar toe boeken een omschrijving van het land hebben gegeven. Hierdoor leest u informatie over de plaats van bestemming en kunt u eveneens zien welke cijfers het land krijgt op het gebied van cultuur, restaurants, bezienswaardigheden, uitgaan, ligging, en gastvrijheid. Ook vermelden ze de populaire plaatsen in het desbetreffend land. Zo kunt u een beeld krijgen als u er nog nooit bent geweest.

Complimenten, klachten en tips voor Isropa
Het kantoor van Isropa is gevestigd aan de Eeuwigelaan 3, 1861 CL BERGEN (NH) en hun kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 17:30 uur. Ze zijn ook telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op 088-1900300, maar ook via mail op info@andolives.nl of via chat op de website. Voor een offerte op maat kunt u dan op hun website uw wensen invullen en zij nemen contact met u op. Betalen bij Isropa kan met iDeal, Bancontact, Mastercard en Visa.

Heeft u al eens gereisd met dit reisbureau? Laat dan uw ervaring achter op ReviewsBird.nl en vertel ons wat uw mening en ervaring is met dit reisbureau en welke beoordeling het volgens u krijgt.

Hoe beoordelen reizigers die reisden met Isropa de service, prijzen, accommodaties en de algehele dienstverlening van het reisbureau? Waren ze klantvriendelijk? Kwamen er extra onvoorziene kosten bij kijken? Lees reviews over dit bedrijf hier op ReviewsBird.nl.