De Horeca Bazaar

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

De Horeca Bazaar

Ben je van plan binnenkort een feestje te geven? Of heb je als horeca onderneming behoefte bij het aanschaffen van feestartikelen? Dan kan het soms wel eens een hele klus zijn deze op te speuren. Een feestwinkel die je daarbij wellicht kan helpen is De Horeca Bazaar.

Voordat je feestdecoratie bij De Horeca Bazaar gaat kopen, wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan de je verwachtingen. Zo kun je denken aan kwesties als: wat heeft het assortiment van De Horeca Bazaar mij allemaal te bieden? Hoe zit het met de garantie van de producten? Van wat voor soort materialen maakt De Horeca Bazaar gebruik? Zijn de producten wel kwalitatief en zit er garantie op? Wat kan ik doen als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het met de klantenservice van De Horeca Bazaar? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews over De Horeca Bazaar en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is De Horeca Bazaar

In 2014 werd De Horeca Bazaar opgericht om horeca, festivals en andere evenementen te voorzien in de leukste sfeer producten, zoals ze dat zelf stellen. Al snel merkte het bedrijf op dat er een grote behoefte was om dit soort producten in te kopen. Inmiddels bestaat de onderneming uit een team van 11 mensen, die met een passie en trots werken voor de klantenkring die De Horeca Bazaar in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. De webshop is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V., dat gestart is als onderdeel van een festivalorganisatie en uitbater van een horecagelegenheid.

Producten en diensten De Horeca Bazaar

Als je de webshop van De Horeca Bazaar zou bezoeken kan je gelijk enkele feestartikelen en feestdecoratie bekijken. Zo kun je kiezen uit verschillende categorieën, daaronder vallen: Shotglaasjes & kunststof glazen, RVS glazen, Feestartikelen & partygadges, Strandballen & opblaas artikelen, Ballonnen & ballon accessoires, Lampionnen & lampion lampjes, Confetti kanonnen en losse confetti, Kunstkerstbomen & toebehoren, Glow in the dark verf & SFX make-up, Feestdagen & Thema feesten, Promotionele artikelen & merchandise en Verhuur & verkoop special effects. Die zijn allen weer verdeeld in kleinere sub-categorieën. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover een beschrijving en specificaties lezen.

Wil je een bestelling plaatsen bij De Horeca Bazaar? Dan kan je betalen op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, Bancontact, SOFORT, PayPal, Mastercard, en Visa. Als je voor 18:00 besteld heb je jouw bestelling de volgende dag nog in huis. Ben je ontevreden en wil je retourneren? Dan ken je daarover meer lezen op de website onder het kopje ‘retourneren’.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je graag wilt delen met De Horeca Bazaar? Dan kan je contact opnemen op diverse manieren. Zo kan je op de website via een contactformulier je bericht delen. Stuur je liever direct een mailtje? Gebruik dan het adres: info@dehorecabazaar.nl. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: 085 536 3001 (Op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur). Zelf langs gaan is ook mogelijk aan de Boogershof 6 - 8, 5298 MN, Liempde. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Gebruik dan KvK:72019042 en BTW: 8589.47.535.B.01.

Reviews en beoordelingen De Horeca Bazaar

Heb je al eens eerder feestartikelen en toebehorenen bij De Horeca Bazaar besteld? Of een andere ervaring gehad met de webshop? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling, zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van De Horeca Bazaar om te bepalen of de webshop wel betrouwbaar is. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen is ook mogelijk, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nynke Scuylenborchs 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs bij De Horeca Bazaar geweest om feestartikelen te kopen voor een evenement dat ik aan het organiseren was. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk was van hun assortiment e...

Alle reviews ( 1 )

Recensie: 'De Horeca Bazaar heeft alles wat je nodig hebt!'

Ik ben onlangs bij De Horeca Bazaar geweest om feestartikelen te kopen voor een evenement dat ik aan het organiseren was. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk was van hun assortiment en prijzen! Ze hebben echt alles wat je nodig hebt om van je evenement een knalfuif te maken, zoals plastic glazen, ballonnen, confetti kanonnen en nog veel meer. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam toen ik niet precies wist welke producten ik nodig had. Zij gaven me goed advies over welke producten het beste waren voor mijn evenement. Ik apprecieerde de tijd die zij namen om mij te helpen enorm! Wat nog indrukwekkender was, is hoe laag hun prijzen zijn in vergelijking met andere winkels die soortgelijke artikelen verkopen! Het besparen op deze aankoop liet me toe om extra geld uit te geven aan andere dingen voor mijn evenement. Kortom, als u op zoek bent naar feestartikelen van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen dan raad ik absoluut De Horeca Bazaar aan!

N
Nynke Scuylenborchs 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review