Wijnvoordeel.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wijnvoordeel.nl

Heerlijk ontspannen - na een lange dag hard werken- genietend van de rust met een glaasje wijn op het dakterras! Verrukkelijk! Wilt u als wijnliefhebber genieten van de fantastische online geboden wijnselectie? Benieuwd naar de recente aanbiedingen op het gebied van wijn? Wat heeft u het liefst: rode, witte, robuuste, soepele wijn? Of kiest u liever voor een wijn licht van smaak? Nog geen wijnkenner? Ga met ReviewsBird op wijnreis en bekijk alle wijnsoorten en de bijbehorende kenmerken! Niet alleen voor het overzicht wijnsoorten bent u terecht bij ReviewsBird.nl, maar ook voor reviews met de ervaringen en beoordelingen van consumenten bij hun bezoek en aankoop bij een wijnwinkel online.

Over Wijnvoordeel
Wijnvoordeel, welke in 1999 als hobby op een zolderkamertje van start ging, is een online winkel voor de wijnliefhebber. Niet lang terug ging Wijnvoordeel van start met de wijnoulet, waar klanten terecht kunnen voor wijnen, die in de aanbieding zijn. Als klant wordt u voorzien van al de nodige informatie over de soorten van wijn, die er worden aangeboden, de bewaartips, welke wijnsoort geschikt is voor de diverse soorten gelegenheden en ook de wijnaanbiedingen. Zij adverteren dat zij elke klant graag op weg helpen in het nemen van een nuchter besluit bij hun wijnaankoop.

Producten en diensten van Wijnvoordeel
Bij Wijnvoordeel kunt u terecht voor een assortiment aan meer dan 400 verschillende wijnen bestaande onder meer uit pakketten Rode Wijn, Witte Wijn, Rosse Wijn en Mousserende Wijn. Diverse soorten wijnen en smaakprofielen, voornamelijk afkomstig van producten van wijnproducerende landen te weten Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Enkele te noemen druivenras zijn de Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah en Chardonnay. Het is een wijnwinkel waar u een ruime keus heeft in uw zoektocht naar de voor uw heerlijk sensationele soorten wijn.

Complimenten, klachten en tips voor Wijnvoordeel
De online shop is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag volgens Wijnvoordeel. Met als betaalmogelijkheden iDEAL, Afterpay (Eerst proeven, achteraf betalen), PayPal, Creditcard (Mastercard, Visa, Maestro of American Express via een beveiligde (SSL) omgeving). Bestellingen, die nu op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden binnen 1 werkdag geleverd op het adres van de klant. Wanneer de bestelling niet op voorraad is, dan wordt met de klant gesproken over de mogelijke levertijd. Met een track & trace nummer kan elke bestelling online worden gevolgd door de koper. Indien de bestelde wijn niet naar wens is, mag de klant bij Wijnvoordeel de wijn kosteloos terugsturen binnen 14 dagen na aflevering door contact op te nemen met de klantenservice op het nummer 0317-702796 of email contact@wijnvoordeel.nl.

Hebt u al de wijn van Wijnvoordeel geproefd? Hoe hebt u de dienstverlening ervaren? Indien er afspraken zijn gemaakt en de bestelling plaats heeft gevonden, wordt deze geleverd en afgehandeld zoals afgesproken met Wijnvoordeel? Laat ons uw mening achter op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbetering van product en/of dienstverlening bij Wijnvoordeel.

Indien u nog niet veel weet over Wijnvoordeel, haar service en producten, dan bent u welkom om reviews van andere klanten te lezen over Wijnvoordeel hier op reviewsbird.nl

Gegevens

Badweg 48
8401 BL Gorredijk
Badweg 48
Nederland
contact@wijnvoordeel.nl
031-7702796

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review