HorecaVoordeelshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

HorecaVoordeelshop

Over HorecaVoordeelshop

HorecaVoordeelshop is dé online horeca groothandel van Nederland. Met een breed assortiment aan horeca non-food artikelen, bieden zij alles wat een horecaondernemer nodig heeft tegen de laagste prijzen en met uitstekende service. Met een leveringsservice van 90% van het assortiment binnen 24 uur, zorgen zij ervoor dat horecaondernemers snel en gemakkelijk hun benodigde producten in huis hebben. Daarnaast biedt HorecaVoordeelshop ook de mogelijkheid om alle horeca apparatuur op locatie te installeren, dankzij hun eigen monteurs en installatiepakketten.

Aanbod van HorecaVoordeelshop

HorecaVoordeelshop heeft een zeer uitgebreid aanbod van horeca apparatuur, servies, presentatiemiddelen, disposables, keukengerei, meubilair, en nog veel meer. Ze bieden A-merken van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar koelkasten, ovens, bain maries, koffiezetapparaten, of menukaarten, HorecaVoordeelshop heeft het allemaal. Ze hebben zelfs een eigen kledinglijn voor horecakleding. Dankzij de gebruiksvriendelijke filters op hun website, kun je eenvoudig het juiste product vinden dat aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Service en levering

HorecaVoordeelshop heeft een klantenservice die altijd paraat staat om vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Naast een snelle levering bieden ze ook de mogelijkheid om producten op maat te maken of te personaliseren. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. En mocht je toch nog twijfelen, dan kun je altijd de catalogus aanvragen om nog meer inspiratie op te doen.

Quote

Een bekende wijsgeer zei ooit: "Goede service is als een warme deken op een koude dag." Bij HorecaVoordeelshop begrijpen ze dit als geen ander. Ze zorgen niet alleen voor een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, maar ook voor een uitstekende service om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken.

Conclusie

HorecaVoordeelshop is dé online horeca groothandel waar je moet zijn voor al jouw horeca benodigdheden. Met een breed assortiment van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen en uitstekende service, zorgen ze ervoor dat horecaondernemers gemakkelijk en snel hun benodigde producten kunnen vinden en bestellen. Of het nu gaat om horeca apparatuur, servies, presentatiemiddelen, disposables, keukengerei, meubilair of iets anders, HorecaVoordeelshop heeft het allemaal. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Kortom, HorecaVoordeelshop is dé horeca groothandel waar je niet zonder kunt!

Laat een review achter

Heb je zelf ervaring met HorecaVoordeelshop? Laat dan een review achter op de website van ReviewsBird en deel je ervaringen met andere horecaondernemers. Jouw mening is waardevol!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Y
Yalçin 1 jaar geleden
9
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij HorecaVoordeelshop. Het was makkelijk om de producten te vinden die ik nodig had doordat hun website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk i...

Alle reviews ( 1 )

Hoge Kwaliteitsproducten & Uitstekende Klantenservice bij HorecaVoordeelshop

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij HorecaVoordeelshop. Het was makkelijk om de producten te vinden die ik nodig had doordat hun website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is ingedeeld. Hun assortiment aan horeca artikelen is zeer uitgebreid, en de prijzen zijn onverslaanbaar in vergelijking tot andere webshops. Wat mij opviel was hoe snel mijn bestelling werd afgeleverd, dit maakte mij erg blij omdat ik het dringend nodig had voor een evenement dat binnenkort plaatsvindt. Ook de kwaliteit van de producten was uitzonderlijk goed en voldeed ten volle aan mijn verwachtingen. Het beste aspect van deze webshop is zonder twijfel hun klantenservice. Ik heb contact met hen gehad via email omdat ik vragen had over bepaalde producten, zij reageerde snel en gaven gedetailleerd antwoord zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Kortom kan ik zeggen dat HorecaVoordeelschop niet alleen betaalbare prijzen heeft voor hun horeca spullen maar ook nog eens uitstekende service biedt tijdens het gehele proces van je aankoop.

Y
Yalçin 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review