Beerwulf reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Beerwulf

We houden bijna allemaal wel van een heerlijke koude rakker. We drinken er gemiddeld dan ook 83 liter per jaar van, per persoon boven de 18 jaar. Wellicht dat je zelf ook een bier genieter bent, dan ben je Beerwulf misschien wel eens tegen gekomen. Beerwulf is namelijk een webshop waar je bier van allerlei brouwerijen kunt kopen.

Voordat je nou echt een bierpakket bij Beerwulf besteld wil je natuurlijk wel weten of ze aan je eisen zullen voldoen. We willen immers dat ons bier van goede kwaliteit is. Ook de prijzen kunnen een belangrijk punt zijn. Hoe zit het met de klantenservice van Beerwulf. Wat voor ervaring kan je verwachten? Om precies daar achter te komen kan je op ons platform, reviews en beoordelingen lezen over Beerwulf en soortgelijke bedrijven als Beerwulf.

Over Beerwulf

Beerwulf is een onderdeel van de Heineken groep. Vandaag de dag werken er zo’n 80 medewerkers met een achtergrond in de bierbranche en/of e-commerce-industrie, bij de webshop van Beerwulf. Het bedrijf heeft oog op de combinatie tussen de snelle ontwikkelingen in speciaalbier en de mogelijkheden van e-commerce.

Beerwulf heeft als missie om er achter te komen welk bier beschikbaar is, wat lekker is en hoe ze dat van de brouwerij naar de koelkast krijgen. Vandaar dat ze de verhalen van de brouwers en biermerken over heel de wereld naar consumenten brengen, daarbij de band tussen brouwer en bierliefhebber hoog in het vaandel hebben staan.

Producten en diensten Beerwulf

Op de webshop van Beerwulf bevinden diverse categorieën aan producten waar klanten uit kunnen kiezen. Beerwulf pakketten bestaan bijvoorbeeld uit: verjaardags pakketten, romantische bier pakketten en meer. Maar ook verkopen ze bier thuistap producten (Beerwulf Sub). Verschillende groottes in biervaten zoals 5L Heineken tapvat bevinden ook op de webshop. Daarnaast verkopen ze ook accessoires zoals bierglazen en meer. In bezit van een Beerwulf kortingscode, gebruik deze dan tijdens je bestelling, zolang deze geldig is.

Wanneer wordt je bestelling geleverd? Als je vóór 18.00 uur je bestelling hebt geplaatst, streven ze ernaar om deze de volgende dag af te leveren. Op zondag en maandag vinden er geen bezorgingen plaats, dus kan je jouw bestelling op dinsdag verwachten. Het levermoment kan je zien en aanpassen voor je, je bestelling plaatst. Of er wel of geen verzendkosten bij komen hangt af van de hoogte van je pakket, meer informatie daarover valt op hun website te vinden. Retourneren is mogelijk als je dat binnen 30 dagen na levering laat weten, wel moet je je aan bepaalde eisen houden, houdt daar dus rekening mee!

Contact

Heb je vragen over bier, klachten of ideeën aan Beerwulf? Of een andere reden om contact op te nemen, dan kan dat op een van deze manieren. Bellen gaat naar het volgende nummer: 0800 2337 985. Daarnaast kan je ook een contactformulier op de website invullen. De klantenservice van Beerwulf is van Maandag - vrijdag 10:00 - 17:00 bereikbaar. Zelf je vraag vinden kan potentieel ook bij de veelgestelde vragen.

Reviews en beoordelingen Beerwulf

Al ooit besteld bij Beerwulf? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. We willen namelijk graag weten hoe dat ging, of dat nou positief of negatief was, wat beter en slechter had gekund. Op deze manier kunnen andere consumenten beter inschatten of hun eisen en verwachtingen reëel zijn. Wil je meer leren over Beerwulf en andere ondernemingen? Lees dan op onze website diverse reviews en beoordelingen.
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review