Van Beekum Specerijen

Alle reviews

Van Beekum Specerijen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Logo Superfood.nl
Superfood.nl

Gezond eten is van het uiterste belang als je een fit, vitaal en lang leven wil leiden. Zelf je eigen eten klaarmaken met verse ingrediënten i...

Logo Wijnvoordeel.nl
Wijnvoordeel.nl

Heerlijk ontspannen - na een lange dag hard werken- genietend van de rust met een glaasje wijn op het dakterras! Verrukkelijk! Wilt u als wijnliefh...

Logo Koop en Koe | Grutto
Koop en Koe | Grutto

Verse rundvlees, varkensvlees of lamsvlees nodig voor het gezin? Op zoek naar een goed gesorteerde slagerij voor al uw vleessoorten? Neem eens een ...

Van Beekum Specerijen

Het bedrijf Van Beekum Specerijen bestaat al meer dan honderd jaar! Toch hebben nog niet alle Nederlanders van dit unieke bedrijf gehoord. Daarom hebben wij het opgenomen in onze vergelijkingsgids. Wij zullen u een klein beetje inzage geven in de mensen achter de schermen en hun bedrijfsvisie, en geven u een beknopte omschrijving van de door hen aangeboden producten en diensten. En daarna horen wij graag van u als consument wat voor oordeel u aan deze zaak zou willen geven! Heeft u wel eens een bestelling gedaan bij Van Beekum Specerijen? Kreeg u uw bestelling netjes toegestuurd? Wat vond u van de kwaliteit van het product? In een review kunt u uw eigen ervaring met dit bedrijf aan andere bezoekers van onze website vertellen. Alle eerlijke beoordelingen worden op onze site weergegeven. 

Over Van Beekum Specerijen. 
De familie Van Beekum uit Harderwijk opende in 1908 een winkel in Hilversum waarin ze slagerij-inrichtingen verkochten. Toen de Tweede Wereld oorlog net was afgelopen, nam hun kleinzoon de bedrijfsleiding over. Om een extra inkomen te genereren kwam hij op het idee om specerijen te verkopen waarmee de slagers het vlees gemakkelijk en lekker op smaak konden brengen. Enkele jaren later besloot hij zich helemaal toe te leggen op de kruiden en specerijen, en ook aan particulieren te gaan verkopen. Vooral de kant en klare, gemixte kruiden werden erg populair. De persoonlijke benadering samen met het produceren en het leveren van premium kwaliteitsproducten, waren kenmerkend voor de  van Van Beekum Specerijen. Het bedrijf bleef tot 2004 in handen van de familie van Beekum. Het werd overgenomen door Edwin van Beekhuizen. Zijn familie was slager in Harderwijk en waren al jarenlang vaste klant bij Van Beekum Specerijen. Toen de laatste Van Beekum met pensioen ging, gaf Edwin de slagerij aan zijn broer en nam hij het bedrijf over. Hij begon nieuwe kruidenmixen te ontwikkelen en streefde naar constante verbetering en marketing voor de particuliere markt. 

Producten en diensten van Van Beekum Specerijen
Inrichting voor slagerijen verkopen ze allang niet meer. Tegenwoordig gaat alles over de lekkerste kruiden en specerijen, en de gemakkelijke kant-en-klaar mixen voor alle vleessoorten zoals gehakt, kip, karbonades, maar ook voor hamburgers, bbq mix en lekkere speklappen. Inmiddels worden alle producten ook online te koop aangeboden. Daarnaast worden er ook workshops aangeboden, met onderwerpen zoals “je eigen worst maken”, “een BBQ van A tot Z” en “zelf je eigen kruidenmix maken”. 

Complimenten, klachten en tips over Van Beekum Specerijen
Gemak dient de mens. Daarom zijn die gemixte kruiden ook zo handig, vind u niet? Of heeft u liever zelf in de hand wat u over uw eten uitstrooit? De specerijen en kruidenmixen van Van Beekum Specerijen zijn misschien niet voor iedereen even aantrekkelijk. In welk kamp zit u? Zelf lekker aan de slag met de kruiden of toch kiezen voor de kruidenmixen voor kip, varken, koe, en vis? Wat vind u van het kruidenpakket? Geef uw eigen review en vertel ons wat u van dit bedrijf vind, de service en de producten.