Wijnbeurs

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wijnbeurs

Veel van ons houden wel van een lekker glas wijn. Of je nou opzoek bent naar een glas wijn voor je date, een speciaal evenement of je verjaardag dat maakt niet uit, we kunnen allemaal wel genieten van een glas wijn. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een plek waar je wijn kunt kopen. Dan is De Wijnbeurs misschien iets voor jou, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van wijnen.

Voordat je een wijntje besteld bij De Wijnbeurs moet je zeker weten dat dit het waard is en dat je bij De Wijnbeurs aan het juiste adres bent. Om daarachter te komen kun je op onze ervaringen website, beoordelingen en reviews vinden. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van andere consumenten en of ze De Wijnbeurs zouden aanraden. En daarbij wat wel en niet goed aan het bedrijf is.

Over De Wijnbeurs

De Wijnbeurs, is zoals de naam al suggereert een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van wijn. Bij De Wijnbeurs geloven ze naar eigen zeggen in kwaliteit, we moeten van de wijn in ons glas enthousiast worden. De inhoud van wat in het glas terecht komt, is dus wat écht telt bij het bedrijf.

De Wijnbeurs dateert terug naar 1976, ze hadden als doel om wijnen rechtstreeks bij de producenten importeren. Alleen daarbij wel met De Wijnbeurs als tussenschakel, zodat deze de wijnen blind kon proeven en daarmee kon testen. Vandaag de dag bestaat hun wijnproef team uit 8 experts die zo’n 7.000+ wijnen per jaar proeven.

Producten en diensten De Wijnbeurs

Het assortiment van De Wijnbeurs bestaat uit diverse soorten wijnen en andere type producten, daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan speciale wijnpakketten. De wijnen bestaan uiteraard uit verschillende soorten, waarbij je kunt kiezen uit rose, witte, rosé en andere type wijnen. Als je een specifieke herkomst wilt hebben, denk aan Italie, Frankrijk of Spanje, dan kan je deze ook tijdens je zoektocht bekijken. De Wijnbeurs heeft namelijk een ingebouwd filter op hun webshop, zo kan je bepaalde kenmerken als prijs, herkomst, type druiven, smaakprofiel, beoordelingen en veel meer, zelf aanpassen.

Als je iets hebt gevonden wat je wilt bestellen kan je een van de volgende opties gebruiken. Mastercard, PayPal, Visa, iDEAL, American Express, Afterpay en cadeaukaarten. Retourneren en ruilen is onderhevig aan bepaalde eisen, neem deze mee in gedachte tijdens het maken van je bestelling.

Contact

Nog vragen, klachten, of nieuwe ideeën voor De Wijnbeurs? Dan kan je een van de volgende contactgegevens gebruiken om ze te contacteren. Telefonisch contact kan via: 0294 – 788 103. Mailen is zowel mogelijk via het online contact formulier, als via contact@wijnbeurs.nl. De klantenservice van De Wijnbeurs is van 08:30-18:00 bereikbaar op werkdagen, op zaterdag is dit 08:30-14:00. Post kan verzonden worden naar: de Wijnbeurs Postbus 5 8400 AA Gorredijk.

Reviews en beoordelingen De Wijnbeurs

Ben je al bekend met de service van De Wijnbeurs? Dan willen we graag horen wat je van ze dacht, verwoord dat in een review. Je zou kunnen schrijven over de algemene kwaliteit van de wijn, wat men van de service kan verwachten en of je ze zou aanraden aan andere consumenten. Tevens help je andere consumenten op deze manier, door ze een beter beeld te geven over hoe De Wijnbeurs wordt ervaren in de werkelijkheid. Wil je meer leren over andere bedrijven, lees dan De Wijnbeurs beoordelingen op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review