Dinner Train

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dinner Train

Je wil eens een speciale activiteit doen maar geen idee wat precies. Je kan beginnen zoeken naar speciale evenementen of activiteiten, maar vind net niet het ding dat je precies aanspreekt, of misschien net wel? Maar hoe weet je dan of dit de ervaring geeft zoals zij het meedelen? Misschien is de unieke ervaring niet zo uniek als je zou denken, of is het net hetgeen dat jij al lang gedaan wil hebben? Een review lezen van andere mensen over deze specifieke belevenis is wat je verder zou kunnen helpen. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten en of dit iets voor jou is.

Over Dinner Train

Dinner Train is een organisatie die je een bijzonder restaurant bezoekje biedt. Het is een restaurant op een trein die doorheen Nederland reist. Ze willen gasten iets aanbieden die toegankelijk is voor iedereen en tegelijk iets wat ze nog niet hebben meegemaakt.

De trein diende voorheen als een internationale trein. Het treinrestaurant beschikt over vier restauratierijtuigen. De trein is makkelijk te herkennen door de blauwe kleur met het logo van Dinner Train. Binnenin is de trein gemoderniseerd en beschikt het over een bar, toilet en keuken. Je hebt bij je tafel altijd zicht naar buiten aangezien de tafel zo geplaatst zijn dat je aan het raam zit. De prijzen beginnen vanaf 69 euro per persoon. De treinreis duurt ongeveer 2 uur.

Wat biedt Dinner Train aan

Dinner Train een restaurant in een trein. Deze kan vertrekken vanuit 20 steden, elke week vertrekt het vanuit een andere. Deze zijn onder andere Amsterdam, Breda en Eindhoven. Terwijl je aan het eten bent kan je naar het Nederlandse landschap kijken. De service is zoals in een restaurant, een gastheer/gastvrouw ontvangt je bij de ingang van de trein, en begeleidt je naar je plaats. Hierna komt de treinchef aan je tafel je ticket valideren. Er zijn beschikbaarheden voor een 2, 3 of 4-persoonstafel. Indien je met een groep komt kan dit ook geregeld worden indien op voorhand aangekondigd. Je kan gaan voor 2de kas of 1ste klas. Je geniet hierbij van een exclusief menu.

Als je liever in de middag deze belevenis ervaart in plaats van in de avond is dit ook mogelijk? Ze bieden een BierSpijs of WijnSpijs aan. Dit houdt in dat je 4 hapjes krijgt met bijpassend bier of wijn.

Je kan ook Dinner Train als cadeau geven voor een speciale gebeurtenis, of gewoon zomaar. Ze bieden cadeaubonnen aan van 5o euro tot aan 436 euro. Je kan kiezen tussen een tegoed te kopen die de ontvangers kunnen inwisselen of direct een uitje.

Complimenten, klachten en tips Dinner Train

Zeker bij een unieke ervaring, is het belangrijk om te weten of het de moeite waard is. Hierdoor is het extra belangrijk om je mening te delen. Als je ooit via Dinner Train je ervaring hebt geboekt, horen wij graag je beoordeling. Vertel ons zeker over je ervaring en wat je persoonlijk vond van de belevenis. Zo help je ons en anderen vooruit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review