Dinner Train

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Dinner Train

Welkom aan boord van Dinner Train

Dinner Train is een unieke ervaring die van begin tot eind verrast. Met heerlijk eten, een gezellige sfeer en een uniek rijdend restaurant is het een bijzonder uitje in Nederland. Tijdens de twee uur durende treinrit kunt u genieten van een smakelijk diner en een bijzondere ervaring over het Nederlandse spoor. Dinner Train rijdt wekelijks in een andere stad, dus er is altijd wel een locatie in de buurt. Gaat u binnenkort mee met deze smakelijke reis?

Een unieke en gezellige treinreis

Dinner Train biedt verschillende uitjes aan waar u uit kunt kiezen. Het Classic Menu is het uitje waarmee het allemaal begon. Tijdens dit uitje kunt u genieten van een heerlijk keuzemenu met vlees, vis of vegetarische opties. Onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat u tijdens de rit heerlijk in de watten wordt gelegd. Voor een extra bijzondere ervaring kunt u kiezen voor het 1e Klas arrangement. Maak plaats in de gemoderniseerde rijtuigen van Dinner Train en laat onze chef-koks u verwennen met een bijzonder menu. Er zijn ook speciale uitjes beschikbaar, zoals de Proef Spanje avond waarbij u kunt genieten van heerlijke tapas.

"Eten is een noodzaak, genieten is een kunst." - La Rochefoucauld

Onze ervaring met Dinner Train

Onlangs hebben wij Dinner Train uitgeprobeerd en het was een geweldige ervaring. De trein was prachtig ingericht als een gezellig restaurant en het personeel was vriendelijk en gastvrij. We kozen voor het Classic Menu en het eten was heerlijk. De gerechten waren goed bereid en de smaken waren uitstekend. Het was echt een culinair avontuur op rails. De sfeer in de trein was gezellig en ontspannen, en we genoten van het prachtige uitzicht dat voorbij gleed terwijl we aan het eten waren.

De service aan boord van Dinner Train was uitstekend. Het personeel was attent en zorgde ervoor dat we ons helemaal op ons gemak voelden. Ze waren ook zeer goed geïnformeerd over de gerechten en wijnen, en gaven goede aanbevelingen. De gerechten werden op tijd geserveerd en de verschillende gangen waren goed op elkaar afgestemd.

De algehele ervaring van Dinner Train was erg leuk en uniek. Het is een geweldige manier om een avondje uit door te brengen met vrienden, familie of een geliefde. We hebben genoten van het heerlijke eten, de gezellige sfeer en de bijzondere ervaring van dineren in een rijdende trein.

Laat een review achter!

Heeft u ook Dinner Train ervaren? Laat dan alstublieft een review achter op onze pagina. We zijn benieuwd naar uw mening en ervaringen. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en andere mensen te informeren over de geweldige tijd die ze kunnen hebben aan boord van Dinner Train. Alvast bedankt voor uw review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mia Yildirim 4 maanden geleden
8
Ik ben onlangs naar Dinner Train geweest en ik moet zeggen dat het een fantastische ervaring was! Ik heb altijd al gedroomd van dineren op wielen en deze trein stelde niet teleur. Het eerst...

Alle reviews ( 1 )

Dinner Trein: Een Uniek Dineravontuur Op Wielen!

Ik ben onlangs naar Dinner Train geweest en ik moet zeggen dat het een fantastische ervaring was! Ik heb altijd al gedroomd van dineren op wielen en deze trein stelde niet teleur. Het eerste wat me opviel was hoe vriendelijk en gastvrij het personeel was. Ze begroetten ons met een glimlach en zorgden ervoor dat we ons vanaf het begin welkom voelden. Het eten zelf was heerlijk, bereid door getalenteerde koks in de kleine keuken aan boord van de trein. Ik had de optie genomen om te gaan voor vegetarisch menu, normaal gesproken zou ik dit nooit doen maar ik wilde andere smaken proeven dan normaal en ook hier waren ze top! Wat echt indruk maakte is de route die werd afgelegd tijdens onze reis. We hadden uitzicht over prachtige landschappen terwijl we genoten van ons eten. Er waren momenten waarop we langs pittoreske dorpjes reden of bevinden ourselves onder viaduct tunnels waardoor iedereen zijn hoed vast moest houden om wegwaaiende hoofddeksels te voorkomen :). De hele DINER-ervaring duurde ongeveer twee uur, dus je hebt genoeg tijd om te ontspannen, bij te praten met vriend(en) of familie onder elkaar terwijl je uitkijkt over schitterende delen van Nederland. Als u ooit op zoek bent naar iets anders dan uw gebruikelijke restaurantbezoek, raad ik Dinner Train ten zeerste aan als geweldige ervaring!

M
Mia Yildirim 4 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!