Brouwland reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Brouwland

Door de Corona Plandemie en de door de regering ingestelde lockdowns zijn veel Horeca gelegenheden over de kop gegaan. Maar veel mensen willen wel een lekker en betaalbaar drankje blijven drinken. Zelf drank brouwen is helemaal terug van weggeweest. Sommige mensen doen het omdat ze het proces leuk vinden, anderen omdat ze het product erg op prijs stellen. Wat ook de reden is dat je geïnteresseerd bent in zelf je alcohol te stoken, iedereen hoopt natuurlijk op een smakelijk drankje, waar je mee voor de dag kunt komen bij je vrienden. Wil jij meer weten over het zelf bierbrouwen, wijn stoken of een lekker borreltje maken? Op ErvaringenSite.nl kun je een hoop leren! Niet alleen over de producten van bepaalde online bedrijven, maar heb je wel eens gehoord van Brouwland bijvoorbeeld? Een bron van informatie voor de particuliere brouwer! Heeft u wel eens iets besteld bij deze leverancier? Dan horen wij graag van u wat u van hun producten vind. Laat uw persoonlijke beoordeling bij ons achter. Anderen kunnen van uw ervaring leren, dus uw review wordt zeer op prijs gesteld!

Over Brouwland
De Belg Frans Balis was een ondernemende apotheker uit Brussel met een absolute voorliefde voor wijn. Zelfgemaakte wijn. Deze hobby bracht hem veel belangstelling van vrienden en kennissen en hij besloot in 1970 een starterskit voor het maken van wijn in zijn apotheek aan te bieden. Deze ‘neveninkomsten’ werden een groot succes en hij besloot zijn apotheek uit te breiden met tools voor het maken van bier, wijn, likeur, sap, inmaak, en zuivel. Toen zijn zonen het bedrijf van hem overnamen werd het bedrijf echt succesvol. Vandaag de dag heeft het bedrijf een magazijn van maar liefst 6400 m², en worden hun producten over de hele wereld verscheept, en telt het bedrijf meer dan 80 werknemers.

Producten en diensten van Brouwland
Via de online webshop Brouwland.nl kun je alles aanschaffen wat je maar nodig hebt voor het brouwen van bier, het destilleren van wijn en andere alcoholische dranken en het verwerken van fruit en melkproducten.
Op de website vind je inspiratie, starterskits, startpakketten, ingrediëntenkits, en alles wat je nodig hebt bij het schroten, brouwen, koelen, destilleren, wortbeluchting, vergisting, filteren, en het afvullen en bottelen van de zelfgemaakte dranken in flessen. Er is ook een groot assortiment aan tap en schenk installaties, labo- en meetapparatuur nodig voor het stoken en brouwen, en de reiniging van al de benodigdheden om zelf bier en wijn te maken, en alles voor de destillatie van likeur.
Als extra verkopen ze ook voedseldrogers, alles voor het inmaken en bewaren van etenwaar, fruitverwerking en zuivelverwerking. Om meer te weten te komen hoe deze producten gebruikt moeten worden en het proces te leren worden regelmatig workshops in het maken van drank gegeven.

Complimenten, klachten en tips over Brouwland
Wat een gaaf idee! Zelf je eigen wijn maken, of je eigen vruchten compote maken van de fruitbomen in je tuin. Heb jij wel eens zelf je eigen alcohol gemaakt? Of andere producten besteld bij Brouwland.nl? Dan richten wij het woord bij deze aan jou! Laat van je horen in een review, waarin je ons verteld over jouw eigen persoonlijke ervaring!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stella Akin 1 jaar geleden
9
Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Brouwland! Het was mijn eerste keer dat ik zelf bier aan het brouwen was, en ik had geen idee wat voor benodigdheden ik nodig had. Gelukkig vond ik al...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige service voor ambachtelijke drankenthousiastelingen

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Brouwland! Het was mijn eerste keer dat ik zelf bier aan het brouwen was, en ik had geen idee wat voor benodigdheden ik nodig had. Gelukkig vond ik alles wat ik nodig had bij Brouwland. De selectie van producten is geweldig en ze hebben werkelijk alles wat je nodig hebt om thuis je eigen bier, wijn of likeur te maken. Wat echt indruk op me maakte, was de kennis en vriendelijkheid van de medewerkers. Ik werd hartelijk verwelkomd in de winkel en mijn vragen werden met veel geduld beantwoord door iemand die duidelijk verstand heeft van zaken. Ze gaf me ook talloze tips over hoe ik mijn eigen unieke smaak kon creëren. Uiteindelijk ging ik naar huis met alle spullen die nodig zijn om een heerlijk biertje te maken en vooral ook vol goede moed om er zelf mee aan de slag te gaan

S
Stella Akin 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!