Activity International

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Activity International

Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk gaat doen na je studie, op een Amerikaanse high school gaat studeren, au pair wordt of wildlife wil spotten tijdens een safari: Activity International regelt het voor je. Het bedrijf specialiseert zich namelijk in de combinatie werken en buitenlandse reizen.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met deze reisorganisatie. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je bijvoorbeeld contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Activity International

Activity International werd opgericht in 1988, in Groningen. In eerste instantie was het alleen een au-pair organisatie. Maar het aanbod werd al snel uitgebreid naar werkvakanties in Australië, vrijwilligerswerk en summercamp. Meer recent zijn daar ook nog wildlife- en natuurprojecten en een high school programma aan toegevoegd. In 2005 verhuisde het bedrijf van Groningen naar Enschede. Ondertussen is het bedrijf één van de oudste organisaties in Nederland die werken en reizen combineert.

Producten en diensten van Activity International

Het team van Activity International heeft als doel om mensen een unieke ervaring in het buitenland te bieden, al dan niet gecombineerd met werken. Met hun programma's wil het bedrijf zoveel mogelijk deelnemers in contact brengen met andere culturen.

Om dit te bereiken heeft het bedrijf een veelzijdig aanbod van mogelijkheden wereldwijd. Ze bieden rond de twintig verschillende bestemmingen aan met ontzettend veel mogelijkheden. Voorbeelden van de mogelijkheden zijn: sportlessen geven of olifanten spotten in Afrika, surfen in Marokko, vrijwilligerswerk in Sri Lanka, en wat denk je van lessen volgen op een high school of oppassen bij een gezin in Australië?

Klantenservice van Activity International

Heb je vragen, klachten of opmerkingen over de reizen van Activity International? Neem dan contact op met de klantenservice, dat kan op de volgende manieren:

- Telefoonnummer tijdens werkdagen:

053 - 483 1040

- E-mailadres:

info@activityinternational.nl

- Whatsapp:

06 - 36479978

Ook als je langs wilt komen op fysieke locatie om je reisplannen te bespreken is dat mogelijk. Dan kan je via de website of telefonisch een afspraak maken, of je kan gewoon even langs lopen of het hoofdkantoor van het bedrijf in Enschede. Activity International is gevestigd in de prachtige oude textielfabriek Spinnerij Oosterveld.

Ervaringen, klachten en tips over Activity International

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Activity International achter op deze pagina van ons platform. Hiermee help je weer andere potentiële klanten, het wordt dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review