Activity International

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Activity International

Activity International: Een onvergetelijke buitenlandervaring

Activity International is dé specialist op het gebied van bijzondere reizen in het buitenland. Of je nu wilt backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk wilt doen na je studie, op een high school wilt studeren, au pair wilt worden of wildlife wilt spotten tijdens een safari, Activity International regelt het voor je. Met ruim 30 jaar ervaring hebben ze al meer dan 20.000 avonturiers op weg geholpen. Bij Activity International staan persoonlijk contact, flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme hoog in het vaandel. Ze willen ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke buitenlandervaring hebt, net zoals zij dat zelf ooit hebben gehad.

De reizen van Activity International

Activity International biedt een breed scala aan reismogelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, wildlife-projecten, tussenjaarreizen, high school-programma's, au-pair programma's of stageplaatsen in het buitenland, Activity International heeft voor ieder wat wils. Ze hebben een uitgebreid netwerk van partners over de hele wereld, waardoor ze unieke en bijzondere programma's kunnen aanbieden op verschillende bestemmingen.

Reizen & corona

Tijdens de coronapandemie was het voor veel mensen lastig om op reis te gaan. Gelukkig zijn de meeste landen inmiddels weer open zonder beperkingen en kan het plannen van jouw droomreis weer beginnen. Activity International staat klaar om je te helpen bij het plannen van jouw reis, zodat jij binnenkort ook mooie herinneringen kunt gaan maken in het buitenland.

?Reizen is leven? - Hans Christian Andersen

Ervaring van Heleen

Activity International is echt top! Ik ben eerst naar hun infodag geweest, wat mij zo goed heeft geholpen om mij voor te bereiden op mijn reis. Iedereen bij Activity International is heel behulpzaam en het telefonisch en mailcontact is super goed! Ze hebben me goed geholpen bij het vinden van de juiste reis en ik heb echt een onvergetelijke ervaring gehad. Dankzij Activity International heb ik mijn droomreis kunnen maken en daar ben ik ze heel dankbaar voor!

Laat je review achter

Heb jij ook een geweldige ervaring gehad met Activity International? Laat dan een review achter op ReviewsBird en help anderen bij het vinden van hun droomreis. Jouw mening is waardevol en kan anderen helpen bij het maken van een belangrijke beslissing. Samen kunnen we zorgen voor nog meer onvergetelijke buitenlandervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Rens van der Plas 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Activity International en ik kan met zekerheid zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik had altijd al interesse om vrijwilligerswerk t...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Ervaring Met Activity Internationaal

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Activity International en ik kan met zekerheid zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik had altijd al interesse om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, maar wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig bood Activity International verschillende programma's aan die me konden helpen mijn dromen waar te maken. Het reserveringsproces was eenvoudig en duidelijk. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en twijfels over de verschillende programma's die ze boden. Uiteindelijk koos ik voor een vrijwilligersproject in Azië, omdat dit precies was wat ik wilde. Eenmaal ter plaatse ging alles heel soepel. Ik werd opgehaald op de luchthaven door de lokale coördinator en vervolgens naar mijn gastverblijf gebracht. Het interactie met andere vrijwilligers uit verschillende delen van de wereld heeft me enorm geholpen nieuwe vriendengroep kennen te leren kennen. Wat mij ook positief verraste is hoe goed georganiseerd alles was gedurende mijn verblijf! Van oriëntatie tot dag-tot-dag taken tot weekendtrips: alles verliep zonder problemen of hiaten. Als je op zoek bent naar iets avontuurlijkere manieren om tijd door brengen buiten onze landsgrenzen dan raad ik ten zeerste aan contact met Activity International opnemen! Ze hebben talloze mogelijkheden om alle soortgelijke reiswensen tegemoet komen (van backpacktreizen tot aanwerken in Australië), dus er is vast wel iets dat past bij jouw budget & interesses!

R
Rens van der Plas 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review