Youfone

Alle reviews

Youfone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Youfone

We kunnen ons tegenwoordig geen dag voorstellen zonder internet, dat is best gek natuurlijk, want internet is vrij ‘nieuw’. Sinds 1989 werd internet aangelegd in Nederland en is men bezig geweest met het versnellen van het internet. Er werden verschillende verbindingen aangelegd, en dat begon allemaal in Amsterdam.  

Heeft u al de beste internetprovider gevonden? Of bent u nog niet helemaal tevreden met uw huidige provider? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.  

Internet werd dus al aangelegd en gebruikt in de jaren 80 maar nog niet publiek gesteld. XS4ALL begon met het aanbieden van internet voor de publiek in 1993. Sinds 1996 begon ook Vuurwerk Internet met het aanbieden van domeinregistraties en webhosting. Op dit moment was de internet toegankelijk voor iedereen.  
 
Over Youfone
Youfone is gespecialiseerd met het aanbieden van telefoon- en internetdiensten. Zij behoren tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en hebben een 8,4 gescoord op gebied van klantenservice.  

Youfone zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw verbruik kunt zien via MyYoufone, zo kunt u ook uw facturen en verschillende diensten zien van Youfone. U kunt makkelijk overstappen van een andere internetprovider naar Youfone, waarbij zij alles regelen.  

Of u nou alleen een internet abonnement wilt of ook een toestel, Youfone biedt verschillende diensten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een alles in 1 pakket. Kijk hier voor nog meer reviews over soortgelijke bedrijven. 

Producten en diensten Youfone
Youfone is een internetprovider die ook een toestel shop heeft waar u bijvoorbeeld een nieuwe abonnement kunt afsluiten of simpelweg een toestel kunt kopen. Zij bieden ook pakketten individueel aan als u dat liever hebt. U kunt met een handig app in u verbruik kijken en zien welke facturen nog open staan.  

Op de website vindt u alle services die zij hebben, zo kiest u bijvoorbeeld uit één van de volgende categorieën zoals Sim only, Internet, TV, alles in 1 of zakelijk. Sim only houdt in dat u alleen internet voor u toestel wilt, als u bijvoorbeeld al over een toestel beschikt. Onder het kopje internet vindt u aansluitingen voor bij u thuis!

Youfone heeft ook nog 2 extra diensten als u geïnteresseerd bent zoals een spaarprogramma en een vriendendienst. U deelt hierbij een persoonlijke code met een vriend en daarna krijgen jullie allebei een bepaald bedrag als korting, handig toch?

Complimenten, klachten of tips voor Youfone
Als u recent toevallig een abonnement heeft afgesloten, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een toestel gekocht bij Youfone? Laat dan weten wat u ervan vindt in de reviews!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice van Youfone willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Youfone.