Vodafone

Alle reviews

Vodafone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Vodafone

Vodafone, een telemarketing merk dat bij de meeste Nederlanders bekend staat vanwege de reclames over het snelle internet. Het plaatsen van reviews helpt nieuwe klanten van Vodafone een beter beeld te krijgen van de services van deze aanbieder. Zo kunnen nieuwe klanten van Vodafone dankzij beoordelingen en reviews ontdekken of Vodafone daadwerkelijk zo snel is als dat ze in hun reclames zeggen. Hierdoor wordt het merk een stuk transparanter en betrouwbaarder voor gebruikers. Want reviews kunnen de doorslag geven om klant te worden van Vodafone. Het plaatsen van deze reviews  is daarom ook van groot belang voor potentiële gebruikers van het merk.

Over Vodafone
Vodafone is een merk dat bekend is van telemarketing. In 2017 zijn Vodafone en Ziggo samen verder gegaan als nieuw bedrijf. Daarvoor stonden deze bedrijven los van elkaar als concurrent bekend. Plezier en vooruitgang met elke verbinding is de nieuwe missie van deze merkcombinatie. Het leggen van een waardevolle verbinding tussen mensen is een belangrijk aspect van Vodafone. Daarnaast is dit merk bezig met het bouwen van de toekomst met betrekking op de Nederlandse digitalisering.

Vodafone is opgericht in 1982. Voda is een afkoring van ‘voice data’, wat betrekking heeft op de branche van dit merk. Momenteel biedt Vodafone 4G+ dekking in diverse Nederlandse gemeenten. Ook verzorgt Vodafone het netwerk van verschillende evenementen, zoals Serious Request of Pinkpop. De eerste drijvende mobiele mast werd overigens ook door dit merk verzorgd. De kantoren liggen in grote steden in Nederland. Onder andere Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Vodafone is verder de marktleider van Internet of Things te noemen. Internet of Things staat voor slimme verbindingen tussen systemen en apparaten.

Product en service van Vodafone
Vodafone is een leverancier van telecommunicatie. Het merk biedt voor particuliere en zakelijke klanten diensten en producten aan.

Op particulier gebied worden er producten aangeboden in de vorm van mobiele telefoons. Deze kunnen ook in combinatie met een abonnement afgenomen worden. Verder kan er op mobiel gebied een bundel afgesloten worden, een abonnement worden gestart en nog veel meer. Als particulier kan er vervolgens ook een tv en internet deal afgenomen worden. Deze gaat echter wel via het merk Ziggo en niet Vodafone.

De zakelijke diensten worden ingedeeld in grootte van het bedrijf: groot, middel of klein. Het verschil is hoeveel services je afneemt. Een klein bedrijf heeft natuurlijk minder nodig dan een groot bedrijf. Hierin wordt dus ook onderscheid gemaakt. Ze bieden diverse dingen aan, waaronder nieuwe telefoons en oplossingen om digitaal samen te werken.

Verder beschikt Vodafone over een support pagina waar antwoorden op diverse vragen gevonden kunnen worden.

Complimenten, klachten en tips voor Vodafone
Voor toekomstige gebruikers van Vodafone is het nuttig om te weten wat bestaande en voorgaande klanten van het merk hebben gevonden. Het toevoegen van reviews is hierbij belangrijk. Eventuele beoordelingen en complimenten over Vodafone kunnen gedeeld worden via onze website. Bij klachten of vragen is er contact op te nemen met Vodafone via de contact pagina, door via daar te bellen en je opmerking op die manier te delen. Het achterlaten van een beoordeling of review is voor potentiële klanten van grote waarde doordat ze op basis van deze informatie kunnen beslissen om klant te worden van Vodafone of niet.