Tink reviews en ervaringen. Lees of Tink betrouwbaar is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

tink

Het installeren van schakelaars en deurbellen met beveiligingscamera met slimme functies stelt u in staat deze makkelijk en snel te kunnen bedienen vanuit uw comfortabele stoel. Met slimme verlichting in huis wordt die aparte ambiance gecreëerd. Deze kunnen via wifi of bluetooth worden geïntegreerd om zo te genieten van de beste kwaliteit verlichting. Wie wil nu niet beschikken over het comfort dat smarthome technologie biedt? ReviewsBird heeft de markt afgekamd naar de online providers van smarthome technologie. Eén van de bedrijven die zij op de kop hebben getikt is Tink. Wilt u meer weten over smarthome technologie profiders? Ga dan gauw naar de reviews en laat natuurlijk ook uw eigen beoordeling en ervaring achter op onze site.

Over Tink.nl
Tink is het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smarthome technologie. De oprichting van Tink had plaats in 2016. Deze onlineshop verkoopt smarthome technologie van slimme speakers en thermostaten tot beveiligingssystemen. Zij werken samen met meer dan 70 partners, waaronder SONOS, Nest en Google. Daarnaast worden zij ondersteund door investeerders, zoals ProSiebenSat1, Rocket Internet en Vattenfall. Met een team van ruim 80 enthousiaste professionals maken zij slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek. Naast de verkoop van de smart artikelen, richt Tink zich ook op het bieden van deskundig advies en een installatieservice.

Producten en diensten van Tink.nl
Tink zegt dé online shop te zijn, gespecialiseerd in slimme producten voor thuis, met een assortiment bestaand uit smart home producten voor entertainment, verwarming, beveiliging, slimme tuin, lifestyle en smart verlichting. Met hun product connected home kunnen alle slimme producten worden geïntegreerd ingesteld, opdat deze onderling samenwerken binnen uw smart home systeem. Op deze manier kan met behulp van een spraakopdracht, de spraak assistent van verschillende apparaten worden geactiveerd. Een andere dienstverlening is het installeren van beveiliging bestaand uit slimme veiligheidscamera's voor binnen en buiten, slimme rookmelders, smart locks en nog veel meer. Allen apparaten die kunnen worden bediend met uw smartphone, zodat men direct op de hoogte wordt gesteld bij calamiteiten. Met slimme verwarmingsproducten kan tot 30% op de energierekening worden bespaard.

Complimenten, klachten en tips voor Tink.nl
De levering bij elke bestelling, net als de retourzending, is volledig gratis bij Tink. De ingestelde bedenktijd is 14 dagen na ontvangst. Bij Tink kunt u betalen via iDEAL, Google Pay, creditcard (MasterCard, visa) of PayPal. Op alle artikelen van Tink geldt de wettelijke garantie. Voor feedback, suggesties of ideeën kunt u mailen naar management@tink.nl. Klachten kunnen via hun contactformulier worden gemeld, waarbij binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht, inhoudelijk op wordt gereageerd. Bij een klacht die niet naar tevredenheid is opgelost, kan de klacht worden voorgelegd aan de geschillen commissie via het Europees ODR-platform.

Wat is uw ervaring met de smart home producten van Tink qua kwaliteit en installatie? Heeft u alles wat smart home technologie betreft kunnen betrekken bij hen? Bent u tevreden met de producten en de dienstverlening? Heeft u gericht advies ontvangen op uw vragen? Laat het ons weten op onze website.

Is uw interesse gewekt voor de dienstverlening en productassortiment van Tink? Lees, hier op reviewsbird.nl het totaal overzicht van reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review