Mobiel.nl

Alle reviews

Mobiel.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Mobiel.nl

Tegenwoordig zijn er veel affiliate aanbieders op het internet. Voor velen is het daarom lastig om te kiezen welk bedrijf ze het beste kan helpen bij het kiezen van een mobiel of sim only abonnement. Ben jij hier toevallig ook naar op zoek? Op onze website laten bezoekers reviews achter over vele verschillende telecombedrijven. Mobiel.nl is hier een voorbeeld van. Heb jij een ervaring die je met ons wilt delen? Deel hem direct hiernaast!

Over Mobiel.nl
Mobiel.nl is operatief in de telecommarkt en kan gebruikt worden door de consument om verschillende abonnementen, prijzen en pakketten te vergelijken en samenstellen. Als consument doe je er goed aan om reviews te lezen voorafgaand aan het gebruik van een service. Zo kom je alles te weten over het bedrijf en weet je wat je te wachten staat. Hier lees je het bedrijfsprofiel van Mobiel.nl 

 Mobiel.nl is een plek waar je een keuze kunt maken over een telefoons, abonnementen inclusief smartphone, sim only-abonnement en internet, TV & bel-pakketten. Mobiel.nl biedt je een vergelijkingsoptie zodat je kunt zien welke keuze het beste bij jouw wensen en verwachtingen past.

Historie Mobiel.nl
Mobiel.nl is in 2000 opgericht door drie studenten, toentertijd bekend als Studentmobiel.nl. Vanaf 2016 staat het bedrijf bekend als Mobiel.nl. Naast een online servicepunt heeft Mobiel.nl ook fysieke servicepunten waar je terecht kunt voor hun dienstverlening.

 Mobiel.nl wilt sinds 2018 gezien worden als de centrale plek voor de consument om abonnementen, prijzen van telefoons en pakketten te vergelijken zodat de juiste keuze makkelijker gemaakt kan worden.

 Sinds 2020 bestaat Mobiel.nl 20 jaar. Het bedrijf heeft ambitieuze doelstellingen voor de toekomst en heeft voornamelijk enthousiaste jongeren in dienst die hun klanten willen voorzien van informatie omtrent de beste aankoop voor hun wensen.

Producten & diensten Mobiel.nl
Mobiel.nl biedt smartphones met abonnement, sim-only smartphones en internet, TV & bel-pakketten aan. De consument kan hier terecht voor alle benodigdheden met betrekking tot internet, telefonie en televisie. Mobiel.nl geeft onafhankelijk advies, wat zich uit in eerlijke en betrouwbare informatie en recommandaties voor de klant.

Op producten van Mobiel.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat het product mag functioneren zoals je mag verwachten. Indien dit niet het geval is kun je dit laten controleren bij Mobiel.nl en, indien nodig, aanbieden voor reparatie. Indien het defect onder de wettelijke garantie valt worden hier geen kosten voor in rekening gebracht. 

Naast de wettelijke garantie heeft de consument ook recht op fabrieksgarantie. Dit houdt in dat je garantie hebt op defecten die niet voorkomen kunnen worden door de eindgebruiker, zoals productiefouten of software-errors. Houdt rekening met variërende fabrieksgaranties.

Indien je voor 20.00 bestelt, ontvang je het product de volgende dag. In 2017 heeft Mobiel.nl de verzendoptie ‘vandaag’ gelanceerd, waarbij de klant tegen de bijkomende kosten het product op dezelfde dag mag verwachten.

Complimenten, klachten en tips voor Mobiel.nl
Indien je ervaringen hebt gehad met Mobiel.nl, nodigen wij je uit om je beoordelingen hier te delen. Zo help je andere gebruikers een keuze te maken over wie de beste aanbieder is en om realistische verwachtingen te stellen. Meer bedrijfsprofielen lezen? Lees ze op onze website!