GSMLoket reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

GSMLoket

Veel mensen hebben wel één of meer smartphones of andere producten ergens in een la liggen als reserve of omdat ze denken dat ze niks meer op brengen. Meestal liggen de telefoons er nog jaren zonder ooit nog eens te zijn gebruikt. Dat is zonde, want dan daalt het product wel flink in waarde. Door je smartphone, tablet of ander product bij aanschaf van een nieuw product direct te verkopen, heb je weer een mooi bedrag om te besteden aan andere leuke dingen.

Eén van de bedrijven waar jij je oude producten kan verkopen is GSMLoket. Op deze pagina van ReviewsBird lees jij daarom alle in's en out's over GSMLoket. Wil jij weten of GSM Loket betrouwbaar is? lees dan snel even verder!

Over GSMLoket

GSMLoket maakt onderdeel uit van Ecowave B.V. , dit bedrijf behoort tot de pioniers in de markt. Sinds 2006 koopt en verwerkt het bedrijf partijen smartphones en tablets met als hoofddoel om deze een tweede leven te geven. Het bedrijf probeert een milieubewuste onderneming te zijn met innovatieve inruilconcepten voor zowel winkels als operators. Ook als consument kun je terecht op GSMLoket voor de verkoop van je smartphone en/of tablet. Het bedrijf Ecowave is officieel erkend door het Nederlandse ministerie van VROM met een registratie op de VIHB-lijst.

Diensten van GSMLoket

Bij GSMLoket kan je dus je oude smartphone en/of tablet verkopen. Dit gebeurt eigenlijk in een paar simpele stappen. Allereerst kies je het merk en het model dat je wil verkopen en voer je de controles uit. Daarna bevestig je de verkoop en voer je je persoonlijke gegevens in. Vergeet zeker niet om alle persoonlijke gegevens, wachtwoorden en toestelbeveiligingen van je toestel te verwijderen voor je deze verzend. Verpak daarna het product samen met de opdrachtbevestiging in een stevige luchtkussen envelop of doosje. Meer dan twee producten? Verpak ze dan zeker in een doosje.

Op de dag van ontvangst bij GSMLoket wordt je zending direct verwerkt. De uitbetaling zal daarna binnen 24 uur plaatsvinden. In de meeste gevallen belooft het bedrijf om het de dag erna op je rekening bij te schrijven. De toestellen die na de controle van GSMLoket voor hergebruik geschikt zijn, worden daarna via het netwerk van partners van het bedrijf wereldwijd verhandeld. Door het recyclen/hergebruiken van jouw oude toestellen werk jij ook gelijk mee aan een beter milieu. Een win-win situatie dus.

Aanbevelingen, klachten en tips over GSMLoket

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw GSM Loket ervaringen kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom vooral jouw ervaringen met het bedrijf achter op ReviewsBird door middel van een review en/of beoordeling. Of het nou een positieve of een negatieve ervaring is, dit maakt niet uit. Wij willen alles horen, alvast bedankt voor het achterlaten van jouw review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review