Cinetree

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Cinetree

Ben jij een film en documentaire liefhebber? Dan kan het zijn dat het wel eens lastig is om een nieuwe film of docu te vinden die je graag wilt bekijken. Cinetree is een bedrijf dat je daarmee wellicht verder kan helpen.

Voordat je de producten van Cinetree gaat kopen wil je wel wat dingen over het bedrijf weten, zoals bijvoorbeeld: waar kan ik allemaal uit kiezen bij Cinetree? Hoe werkt het online huren van films en docu’s? Is Cinetree eigenlijk wel betrouwbaar? Hoe zit het met de kosten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, suggestie of klacht wil delen met de onderneming? Voldoet Cinetree wel aan deze wensen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op ons reviewplatform, Cinetree beoordelingen en reviews lezen. Zo kan je zelf beslissen of je gebruik wilt maken van Cinetree.

Wat is Cinetree

Bij Cinetree geloven ze erin dat films ook zaadjes kunnen planten; zo stelt het bedrijf dat films ons kunnen raken, inspireren en zelf tot actie kunnen bewegen. Cinetree beweert dat in een wereld waar we vaak met elkaar omgaan een goede film ons kan helpen een ander beter te begrijpen. Net als hun klanten zijn de werknemers van het bedrijf ook filmliefhebbers. Zij stellen dat ze niet meer eindeloos naar goede films willen zoeken en daarom worden de films die hen bijblijven gedeeld op Cinetree.

Producten en diensten Cinetree

Ben je benieuwd naar de films en docu’s die je bij Cinetree kan vinden? Dan kan je om die te bekijken hun website bezoeken. Als je dat doet staan er gelijk verschillende films voor je gereed. Zo kan je op de homepagina zelf beginnen met het inschrijven voor de gratis proefversie. Verder zijn er ook een aantal films te vinden, die wekelijks voor hun bezoekers geselecteerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de Cinetree community te joinen, die bestaat uit filmliefhebbers, makers, leden en experts binnen de filmwereld. Cinetree kan gebruikt worden op je laptop, Samsung TV, Apple TV, tablet en mobiel, zodat je zelf overal naar de films en documentaires kunt kijken. Verder is het ook nog mogelijk om losse films bij het bedrijf te huren. Voor een abonnement kan je eerst gebruik maken van een proefversie, waarna je €7,99 per maand betaald en zelf kunt bepalen wanneer je wilt opzeggen. Al kunnen die prijzen uiteraard veranderen.

Ben je klaar om te betalen? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden, zo kan je voor abonnementen betalen met iDEAL of CreditCard. Als je Apple Pay hebt geïnstalleerd op jouw iPhone of iPad, is het ook mogelijk om daarmee huurfilms te betalen. Betalen is ondersteund met SSL bescherming.

Huren

Wil je liever films huren in plaats van een abonnement nemen bij Cinetree? Dan kan dat ook. Voor het huren heb je keus uit een brede collectie aan films. Als je op die categorie klikt via de webshop kan je sorteren op basis van een aantal groeperingen. Zo kan je kiezen uit: Vers uit het filmhuis, Forever Young, Best bekeken, Prijswinnaars, Serie: We Are Who We Are, Hoopvolle films, LGBTQIA+, Cinetree Kids Voor de Cineliefden en meer collecties. Als je op een film klikt kan je daarvan de trailer bekijken. Vaak kosten de films tussen de €3,- a €5,- afhankelijk van de film, al kan dat veranderen in de toekomst.

Contact

Wil je een abonnement nemen bij Cinetree of een film huren, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, zo kan je via de website veel gestelde vragen lezen, waar je wellicht al een antwoord op jouw vraag kunt vinden. Als je niet gevonden hebt waarna je opzoek bent kan je proberen een bericht via de mail te sturen, daarvoor kan je het adres: info@cinetree.nl gebruiken. Cinetree valt ook te vinden op een aantal sociale media accounts, waaronder: FaceBook, Twitter en Instagram, waar je ook kunt proberen een direct bericht naar een van hun accounts te sturen om in contact te komen.

Reviews en beoordelingen Cinetree

Heb je al eens eerder een abonnement bij Cinetree genomen? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Cinetree met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het immers eenvoudiger voor andere potentiële klanten om te bepalen of ze een abonnement willen nemen bij het bedrijf. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare onderneming? Dan kan dat op ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fay 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Cinetree en ik moet zeggen dat het een fantastische ervaring was. Cinetree is inderdaad gericht op het verspreiden van geweldige verhalen en ze hebben een...

Alle reviews ( 1 )

"Cinetree- Voeding voor je geest"

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Cinetree en ik moet zeggen dat het een fantastische ervaring was. Cinetree is inderdaad gericht op het verspreiden van geweldige verhalen en ze hebben een indrukwekkende selectie films, documentaires en series die je nergens anders vindt. Het eerste wat me opviel toen ik hun website bezocht, was hoe gemakkelijk het was om te navigeren. Ik kon snel vinden wat ik zocht dankzij de duidelijke categorisering en zoekfuncties. Bovendien zijn alle video's van hoge kwaliteit en zonder onderbrekingen afgespeeld. Een andere positieve ervaring voor mij waren de curators - bekende persoonlijkheden zoals Humberto Tan, Spike Lee of Floortje Dessing kozen elke maand verschillende titels, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Het is duidelijk dat Cinetree veel tijd steekt in het samenstellen van deze collectie omdat elk stuk zo uniek is. Tot slot wilde ik benadrukken hoe eenvoudig het betaalproces verloopt bij Cinetree; geen verborgen kosten of contracten waarvoor weken aan de telefoon nodig zijn om op te zeggen! Voor iemand die graag mooie films wil kijken tegen een redelijke prijs zonder gedoe, kan ik alleen maar aanbevelen om zich bij dit platform aan sluiten!

F
Fay 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review