Westfalia

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Westfalia

Remodelleren van uw woning of tuin is een heerlijke klus als u beschikt over de juiste gereedschappen. Bent u uw huis of bedrijf aan het opknappen of wilt u aan iets nieuws starten in uw achtertuin? Geen gereedschappen of niet de juiste gereedschappen bij de hand? Geen probleem! Op de site ReviewsBird.nl bent u terecht voor reviews, die u kunnen verwijzen naar goede bedrijven. Daar kunt u zeker wel wat speurwerk doen over de verschillende bedrijven. In de reviews vindt u informatie zoals beoordelingen van klanten over de producten en diensten van bouwmaterialen bedrijven, maar ook de ervaringen van personen met het bedrijf. Zo heeft u een beter overzicht in het maken van uw keus.

Over Westfalia
Het bedrijf Westfalia is ruim 80 jaar geleden opgericht door de familie Aschermann in Schwarte, Duitsland. Het bedrijf startte al in 1928 met de verkoop van landbouwproducten en ging in 1932 over tot een postorderdienst en vervolgde in 1933 met de publicatie van de eerste catalogus. In hetzelfde jaar werd het assortiment van Westfalia uitgebreid met een hoogwaardige gereedschappen afdeling, waar u voor elke klus het geschikte gereedschap kunt vinden. De toenemende vraag naar goede kwaliteit gereedschappen, kort na de oorlog, leidde tot een explosieve bedrijfsomzet en een mooie doorstart.

Producten en diensten van Westfalia
Westfalia is een bedrijf dat bekend staat als gereedschapsleverancier met een ruim assortiment goede gereedschappen. U bent er terecht voor elektrische gereedschappen, zoals zagen, lasapparatuur, muurfrezen, boorhamer, sloophamers en ook accugereedschap en gereedschap voor de houtbewerking. Daarnaast ook gereedschap voor de landbouw, waaronder veehouderij, oogstgereedschap, manege -en staluitrusting, motorvoertuigen, ongediertebestrijding, hekken en afrastering. Voor uw veiligheid bij het werken hebben ze melders, bewegingsmelders, kluizen en lockers, verkoelen, luchtbevochtigers, binnen- en buitenverlichting, werklampen, zaklampen, zakhorloges, wandklokken en tafelklokken, luidsprekers en handycams. Bij het bedrijf Westfalia bent u ook terecht voor auto-artikelen, tuin & balkon artikelen, huishouden & koken, gezondheid, wonen & lifestyle, rondom het huis (takels en lieren, bijverwarming, afdichten, ladders, badkamerverwarming, douchegordijn) en ook voor kleding.

Complimenten, klachten en tips voor Westfalia

U bestelt uw producten en het wordt voor u bezorg. Het bedrijf Westfalia werkt samen met de leveranciers van GLS en DPD. Er is gratis levering mogelijk voor bestellingen boven de 75 euro. Bij ontevredenheid mag u uw bestelling terugsturen of contact opnemen met de klantenservice voor uw klacht. De klantenservice is te bereiken op de telefoonnummers: voor Nederland 085-8228327 en voor België 078-483182. E-mailen kan ook via info@westfalia.eu. Volg Westfalia verder ook op Facebook en Twitter.

Door langer dan 80 jaar op de consumentenmarkt klaar te staan voor klanten is de gouden regel: 100% klanttevredenheid. Bent u bekend met het bedrijf Westfalia? Hoe heeft u de samenwerking met het bedrijf ervaren? Hoe staat het met de klantenservice? Zijn de apparaten van goede kwaliteit? Deel uw ervaring in de vorm van een review op de site van ReviewsBird. Uw review kan toekomstige klanten, die op zoek zijn naar bouwmaterialenbedrijven, wat meer inzicht geven.

Bezoek de site van ReviewsBird.nl voor meerdere reviews over bedrijven als Westfalia, als u meer over het bedrijf wenst te weten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Maartje van Maasgouw 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Westfalia en ik ben erg blij met mijn ervaring. Sinds 1923 is Westfalia de toolleverancier voor verschillende doeleinden zoals tuinieren, boerderijwerkz...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Tools Verkoper - Review of Westfalia

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Westfalia en ik ben erg blij met mijn ervaring. Sinds 1923 is Westfalia de toolleverancier voor verschillende doeleinden zoals tuinieren, boerderijwerkzaamheden en huishoudelijke klussen. Hun assortiment aan veelzijdige tools tegen betaalbare prijzen was indrukwekkend. Wat me het meest opviel aan Westfalia was de kwaliteit van hun producten. Ik had er nooit eerder van gehoord voordat ik begon rond te kijken naar gereedschappen, maar na het zien van hun website besloot ik om wat dingen uit te proberen. De tools die ik heb ontvangen zijn precies wat ik nodig had en werken perfect voor mijn projecten thuis. Daarnaast waardeerde ik ook hoe gemakkelijk het online winkelen bij hen verliep. De interface is eenvoudig in gebruik en er waren genoeg items om uit te kiezen zonder overweldigd te raken door keuzemogelijkheden. Over het algemeen zou ik zeker Westfalia aanbevelen als je op zoek bent naar betrouwbaar gereedschap tegen redelijke prijzen en goede service!

M
Maartje van Maasgouw 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!