Westfalia

Alle reviews

Westfalia

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Westfalia

Remodelleren van uw woning of tuin is een heerlijke klus als u beschikt over de juiste gereedschappen. Bent u uw huis of bedrijf aan het opknappen of wilt u aan iets nieuws starten in uw achtertuin? Geen gereedschappen of niet de juiste gereedschappen bij de hand? Geen probleem! Op de site ReviewsBird.nl bent u terecht voor reviews, die u kunnen verwijzen naar goede bedrijven. Daar kunt u zeker wel wat speurwerk doen over de verschillende bedrijven. In dereviews vindt u informatie zoals beoordelingen van klanten over de producten en diensten van bouwmaterialen bedrijven, maar ook de ervaringen van personen met het bedrijf. Zo heeft u een beter overzicht in het maken van uw keus.

Over Westfalia
Het bedrijf Westfalia is ruim 80 jaar geleden opgericht door de familie Aschermann in Schwarte, Duitsland. Het bedrijf startte al in 1928 met de verkoop van landbouwproducten en ging in 1932 over tot een postorderdienst en vervolgde in 1933 met de publicatie van de eerste catalogus. In hetzelfde jaar werd het assortiment van Westfalia uitgebreid met een hoogwaardige gereedschappen afdeling, waar u voor elke klus het geschikte gereedschap kunt vinden. De toenemende vraag naar goede kwaliteit gereedschappen, kort na de oorlog, leidde tot een explosieve bedrijfsomzet en een mooie doorstart.

Producten en diensten van Westfalia
Westfalia is een bedrijf dat bekend staat als gereedschapsleverancier met een ruim assortiment goede gereedschappen. U bent er terecht voor elektrischegereedschappen, zoals zagen, lasapparatuur, muurfrezen, boorhamer, sloophamers en ook accugereedschap en gereedschap voor de houtbewerking. Daarnaast ook gereedschap voor de landbouw, waaronder veehouderij, oogstgereedschap, manege -en staluitrusting, motorvoertuigen, ongediertebestrijding, hekken en afrastering. Voor uw veiligheid bij het werken hebben ze melders, bewegingsmelders, kluizen en lockers, verkoelen, luchtbevochtigers, binnen- en buitenverlichting, werklampen, zaklampen, zakhorloges, wandklokken en tafelklokken, luidsprekers en handycams. Bij het bedrijf Westfalia bent u ook terecht voor auto-artikelen, tuin & balkon artikelen, huishouden & koken, gezondheid, wonen & lifestyle, rondom het huis (takels en lieren, bijverwarming, afdichten, ladders, badkamerverwarming, douchegordijn) en ook voor kleding.

Complimenten, klachten en tips voor Westfalia
U bestelt uw producten en het wordt voor u bezorg. Het bedrijf Westfalia werkt samen met de leveranciers van GLS en DPD. Er is gratis levering mogelijk voor bestellingen boven de 75 euro. Bij ontevredenheid mag u uw bestelling terugsturen of contact opnemen met de klantenservice voor uw klacht. De klantenservice is te bereiken op de telefoonnummers: voor Nederland 085-8228327 en voor België 078-483182. E-mailen kan ook via info@westfalia.eu. Volg Westfalia verder ook op Facebook en Twitter.

Door langer dan 80 jaar op de consumentenmarkt klaar te staan voor klanten is de gouden regel: 100% klanttevredenheid. Bent u bekend met het bedrijf Westfalia? Hoe heeft u de samenwerking met het bedrijf ervaren? Hoe staat het met de klantenservice? Zijn de apparaten van goede kwaliteit? Deel uw ervaring in de vorm van een review op de site van ReviewsBird. Uw review kan toekomstige klanten, die op zoek zijn naar bouwmaterialenbedrijven, wat meer inzicht geven.

Bezoek de site van ReviewsBird.nl voor meerdere reviews over bedrijven als Westfalia, als u meer over het bedrijf wenst te weten.