Tuinplant.nl

Alle reviews

Tuinplant.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Tuinplant.nl

Een eigen huis, een plek onder de zon! Dat is nog steeds de droom van menig Nederlander, en dan liefst een eigen huis met een mooie tuin. Als je zelf over een tuin beschikt, wil je daar natuurlijk allerlei gewassen, planten, struiken en bomen in plaatsen. Dat is nog zo leuk! Maar eventjes naar een tuincenter gaan is niet altijd even gemakkelijk. Bij Tuinplant.nl kun je deze zaken allemaal online aankopen via hun webshop, en natuurlijk ook via een showroom. Wil je weten of je bij Tuinplant.nl kwalitatieve planten kan kopen aan een goede prijs? Lees dan zeker goed de beoordelingen van andere mensen op ReviewsBird door. Wat hebben klanten van dit bedrijf te zeggen?

Over Tuinplant.nl
Tuinplant.nl is een Nederlands bedrijf met vestigingen in Uddel en Nunspeet. In Joppe / Deventer is er een afhaalpunt. Hiernaast hebben ze ook een online webshop. Tuinplant.nl is ontstaan uit een familiebedrijf, een kwekerij die al sinds 1970 bestaat, en in 2008 werd de webshop opgericht. Tuinplant.nl beschikt over een Stichting Webshop Keurmerk. De tuincenters zijn 10.000 vierkante meter groot. Tuinplant.nl is bereikbaar per e-mail en per telefoon, net als een contactformulier op de website. Het bedrijf levert ook in België. Tuinplant.nl is actief op sociale media, zoals Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube.

Producten en diensten van Tuinplant.nl
Bij Tuinplant.nl kun je terecht voor een aanbod van wel 15.000 soorten planten. Deze kun je kopen via één van hun centers, of via de online webshop. De planten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, zoals Vaste Planten (zoals Akelei, plantenmatten, Echinacea Geranium, Najaarsbloeiers, Duizendblad, Varens, Waterplanten en Zonneroosje) Heesters (Acer, Magnolia, Hibiscus, Ilex, Juniperus, Groenblijvend heesters, enzovoort), Siergrassen (denk aan bodembedekkers, Slangenbaard, Leliegras, Riet, Zwenkgras,... ), Klimplanten (waaronder Passiebloem, Klimroos, Wilde wingerd, Bruidsluier, Blauwe regen), Moestuin (een heleboel fruit- en groentensoorten), Bomen (zowel fruitbomen als gewone bomen zoals Es, Naaldbomen, Treurwilg, enzovoort), Haagplanten (Beukenhagen, Taxus, Spaanse aak, Buxus, ...), Potgrond & Gazon.

Je kunt voor je planten betalen met iDeal, Bancontact Mister Cash, VISA, Maestro, Mastercard en per overboeking. De levertijd van Tuinplant.nl is doorgaans binnen 10 tot 20 werkdagen. Je bestelling wordt ofwel per post of per transport bezorgt, afhankelijk van de grootte. Er zijn altijd verzendkosten van toepassing, ongeacht de bestelwaarde. Als je over een beplantingsplan of lijst met planten beschikt, kun je via de website een offerte aanvragen, die je binnen 24 uur binnenkrijgt. Voor grote aantallen kun je doorgaans een scherpere prijs krijgen. Op de website kun je ook een tuinkalender, tuintips en een blog vinden, ter inspiratie en om je te helpen. Hiernaast is er ook een gratis schetsservice en beplantingsplan beschikbaar, net als tuinontwerp of tuinadvies en een aanplantservice.

Klachten, complimenten en tips voor Tuinplant.nl
Heb je een complimentje over je aankoop bij Tuinplant.nl? Dan kun je dat aan potentiële klanten van dit bedrijf laten weten via ReviewsBird. Ook voor klachten kun je dit doen. Was je plant niet naar wens, of heb je geen goed gevoel bij je aankoop? Dan horen wij graag over jouw mening. Schrijf een review en stel de wereld op de hoogte van jouw ervaringen met Tuinplant.nl!