Sinner

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sinner

Oorspronkelijk begonnen als een bedrijf voor sport zonnebrillen, inmiddels bekend als internationaal lifestyle- en sportmerk in de winter en zomer branche: dan hebben we het natuurlijk over Sinner. Veel van de Sinner producten zijn ontwikkeld in samenwerking met bekende atleten en vooraanstaande kunstenaars.

Dat schept natuurlijk hoge verwachtingen. Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit lifestyle- en sportmerk. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteitverhouding, of misschien wel over de service? Aan de hand van de informatie die je ons geeft kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf.

Over Sinner

Het merk Sinner is te vinden in meer dan drie duizend winkels over de hele wereld, waaronder een aantal van de beste internationale warenhuizen, onafhankelijke winkels en online winkels. Het merk is ooit begonnen in Amsterdam, waar zij de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sportzonnebrillen. Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Paul Bijvoet, die nog steeds directeur is van het bedrijf. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En het bedrijf groeit nog steeds, tegenwoordig worden de producten van het bedrijf wereldwijd in meer dan vierentwintig landen verkocht.

Producten en diensten van Sinner

Nu vraag je je misschien af, als Sinner inmiddels meer dan zonnebrillen verkoopt, wat verkopen ze dan precies? Sinner probeert in zijn collecties alles wat je nodig hebt te verwerken om jezelf tegen de elementen te beschermen. Warmte of kou, zon of sneeuw, watersport of wintersport: wat de omstandigheden ook zijn, met de collecties van Sinner ga je altijd voor een optimale bescherming.

In het zomer assortiment van Sinner vind je bijvoorbeeld: Sinner zonnebrillen, sportbrillen, slippers, tassen, rugtassen en diverse andere zomeraccessoires. Daarnaast heeft Sinner dus ook een winter assortiment, in dit assortiment vind je onder andere: Sinner skibrillen, snowboardbrillen, zonnebrillen (maar dan voor wintersport), skihelmen, backpacks, mutsen, handschoenen en nog veel meer andere accessoires.

Omdat Sinner zich oorspronkelijk vooral op brillen richtte, heeft het bedrijf een flinke voorsprong wat betreft innovatie als het gaat om zonnebrillen of skibrillen. Zo heeft het bedrijf een online paskamer voor brillen. Dankzij een virtual reality try-on tool kan je vanaf je luie stoel testen hoe een bril bij jou zal staan. Het enige dat jij hiervoor nodig hebt is een camera op je laptop, smartphone of tablet. Of je kan een al bestaande foto van jezelf gebruiken en deze uploaden om de brillen online te testen.

Ervaringen, klachten en tips over Sinner

We zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien wel links willen laten liggen. Het delen van jouw ervaringen, klachten en tips door middel van een review en/of beoordeling is dus enorm waardevol.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!