Polyestershoppen.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Polyestershoppen.nl

Ben jij een kunstenaar, doe-het-zelver of professional. Dan is de kans groot dat je allerlei materialen nodig hebt. Daarbij kan je aan allerlei hulpmaterialen denken. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een goede plek waar je dit soort producten kunt vinden. Dan is Polyestershoppen.nl misschien wel interessant, daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in de verkoop van hulpmiddelen en toebehoren.

Maar voordat je beslist om een bestelling bij Polyestershoppen.nl te plaatsen moet je zekerheid hebben of ze aan je eisen en verwachtingen zullen voldoen. Je wilt wellicht weten wat voor ervaringen andere opdoen. Vandaar dat je op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden. Op die manier hopen we dat je een beter beeld kunt vormen over wat je daadwerkelijk kunt verwachten van Polyestershoppen.nl en andere bedrijven.

Over Polyestershoppen.nl

Polyestershoppen.nl is een webshop waar allerlei hulpmiddelen- en hulpmaterialen gevonden kunnen worden voor vaklieden. Ze hebben als missie om naast razendsnel te leveren, ook een compleet assortiment aan te bieden en verantwoordelijkheid te nemen over het project van de klant. Naar eigen zeggen helpen ze je daarom niet alleen bij het selecteren van het juiste product, maar ook zorgen ze er ‘’proactief’’ voor dat je je als klant veilig kunt voelen over de producten en hoe deze worden verwerkt.

Producten en diensten Polyestershoppen.nl

Als je een kijkje neemt op de website van Polyestershoppen.nl bevinden diverse categorieën aan producten. Enkele voorbeelden zijn: Lakken & Verf, Epoxy, Resin Art & Kunst, Siliconenrubber, Polyesterhars en Vloersystemen. Deze categorie zijn vaak onderverdeeld in diverse subcategorieën waar je uiteraard weer meerdere producten kunt vinden. Ook bieden ze producten aan in de uitverkoop, van verschillende merken.

Ben je in bezit van een kortingscode? Dan kan je deze uiteraard invullen tijdens je bestelproces. Niet tevreden met de geleverde product(en) dan kan je het product retourneren, wel moet je dan aan bepaalde eisen voldoen, houdt daar dan rekening mee. Betalen is mogelijk met: iDEAL, PayPal, Creditcard, Mistercash, In3 en vooruitbetalingen. Als je besteld voor meer dan € 50,- dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Contact

Toch nog enkele onduidelijkheden? Dan zou je een van de volgende contactgegevens in acht kunnen nemen. Telefonisch contact via het volgende nummer: +3185 0220090. Mailen is mogelijk naar: support@polyestershoppen.nl. Daarbij kan je ook de volgende nummers gebruiken om zelf research te doen BTW: NL8226.25.015.B01 en KVK: 50229699. Het bedrijf valt ook te vinden (en contacteren) op diverse social media platformen, denk aan: YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Reviews en beoordelingen

Al ooit besloten om polyester bij Polyestershoppen.nl te bestellen, of iets anders? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. Wij vinden dat het belangrijk is dat jij je mening over bedrijven moet kunnen delen, vandaar dat je bij ons reviews kunt schrijven. Uiteraard help je ook op die manier andere consumenten, door ze een beter perspectief te geven over hoe Polyestershoppen.nl in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over Polyestershoppen.nl en/of andere gelijksoortige bedrijven? Dan ben je welkom om bij ons portaal reviews en beoordelingen te lezen en schrijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review