New Balance

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

New Balance

Sportschoenen- en kleding zijn vandaag de dag misschien wel belangrijker dan ooit voor ons. We willen goed presteren, maar tegelijkertijd ook op kwaliteit rekenen. Allerlei diverse sporten eisen nieuwe soort kleding: handschoenen, broeken, tops, schoenen. Sportartikelen vormen nou eenmaal een zeer belangrijke positie bij het sporten. New Balance is een van de bedrijven die sportartikelen maakt. Het van origine Amerikaanse bedrijf is vandaag de dag tot een internationaal bedrijf uitgebreid.

Als je opzoek bent naar sportartikelen is het van hoogst belang dat je kunt rekenen op verschillende aspecten, zoals: comfort, kwaliteit, een mooi design, etc. Weet je eigenlijk wel zeker of je daar op kunt rekenen bij New Balance? Zo nee, dan kan je op ons reviewplatform, reviews en beoordelingen van consumenten lezen. Op die manier hopen wij dat je een beter beeld kunt schetsen over New Balance en andere ondernemingen.

Over New Balance

New Balance is een Amerikaanse sportschoenen- en kleding merk, opgericht in het jaar 1906. Er wordt gespeculeerd dat de naam van het bedrijf door oprichter William J. Riley is verzonnen, nadat deze "New Balance" bedacht door een kippenpoot te inspecteren en hoe deze drie steunpunten gebruikt. In de ruim 115+ jaar dat het bedrijf actief, zijn ze uitgebreid tot een internationale keten, met meer dan 5000 actieve werknemers.

''Ons doel is jou te helpen jouw doelstellingen te realiseren''. New Balance ziet het als missie om atleten te helpen om hun passies in de sport wereld waar te maken. Dit gaat van professionele atleten tot alledaagse sporters, waarbij ze als doel hebben om ‘’sport naar een hoger niveau te tillen’’.

Producten en diensten New Balance

Eenmaal aangekomen op de webshop van New Balance, bevinden zich diverse categorieën met producten. Als sportzaak beschikken ze over producten als: schoenen, kleding, accessoires. Maar daarnaast is het ook mogelijk om specifiek in je categorie naar producten van één type sport te zoeken, bijvoorbeeld hardlopen. Als je specifieke eisen hebt zoals: maten, kleuren, de prijs, etc. is het mogelijk om deze bij hun filter naar wens aan te passen. Populaire producten zijn bijvoorbeeld de New Balance 550, New Balance 530 en New Balance 327.

Verzendmogelijkheden naar Nederland bestaan momenteel uit de opties: express (1-2 werkdagen) en standaard (2-3 werkdagen), hierbij zijn alle bestellingen boven € 50, met een standaard levering gratis bezorgd, bedragen die daaronder liggen hanteren € 5 verzendkosten. Retourneren is gratis, dat moet immers wel binnen 30 dagen gebeuren, let wel op want dit moet ook aan bepaalde eisen voldoen.

Contact

Vragen aan/of ontevredenheid over New Balance? Dan is het mogelijk om op een van de volgende manieren contact op te nemen. Bellen gaat via: 0800 0232242. Live chatten kan ook op de website. Neem je liever contact op via de mail? Dan kan dat ook op de website.

Als je wellicht verwacht dat je vraag al eerder is gesteld kan je bij de FAQ (Frequently Asked Questions) kijken. Extra informatie over factoren als: privacybeleid, veilig winkelen en meer kan op de website gevonden worden.

Reviews en beoordelingen New Balance

Al eens ervaring gehad met New Balance? Wees dan niet terughoudend en laat weten wat je van ze vond! Op die manier kan jij potentieel nieuwe consumenten helpen om een beter perspectief te schetsen over het bedrijf. Als je meer wilt weten over New Balance of andere ondernemingen, kan je op onze website reviews en beoordelingen lezen. Op die manier hopen wij dat je een beter beeld krijgt van de desbetreffende onderneming.

Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding? Bezoek onze pagina met JD Sports reviews om te weten te komen wat men van hun kleding en service vindt. Het lezen van de ervaringen, beoordelingen en klachten van andere mensen via online recensies is een goede manier om jezelf in te lezen op bedrijven die sportkleding aanbieden. Door je eigen mening in een review achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij het zoeken naar de beste sportkleding!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jamie Lopes 1 jaar geleden
8.5
New Balance heeft mij zeer positief verrast met hun uitgebreide collectie aan schoenen en kleding. Ik heb onlangs een paar hardloopschoenen gekocht en ik kan niet genoeg benadrukken hoe comf...

Alle reviews ( 1 )

Een fantastische ervaring met New Balance

New Balance heeft mij zeer positief verrast met hun uitgebreide collectie aan schoenen en kleding. Ik heb onlangs een paar hardloopschoenen gekocht en ik kan niet genoeg benadrukken hoe comfortabel deze zijn. Tijdens het rennen voelde ik geen drukpunten of blaren, wat voor mij erg belangrijk is omdat ik gevoelige voeten heb. Wat me ook opviel is de stijlvolle uitstraling van de producten. New Balance biedt niet alleen functionele sportkleding aan, maar zorgt er ook voor dat je er goed uitziet terwijl je traint. Het materiaal van de kleding ademt goed en droogt snel, waardoor mijn workouts altijd soepel verlopen. Ik was aangenaam verrast door de snelle levering en goede klantenservice bij vragen over maten en kleuren. De website was zeer gebruiksvriendelijk en bood alle informatie die ik nodig had om een weloverwogen keuze te maken. Al met al ben ik dolblij met mijn aankoop bij New Balance en zal ik in de toekomst zeker terugkeren voor meer sportschoenen- en kleding.

J
Jamie Lopes 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!