LalaShops

Alle reviews

LalaShops

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

LalaShops

We zijn heel benieuwd of je wel eens wat hebt besteld bij LalaShops.nl en hoe je ervaring hiermee is. De online winkel verkoopt heel veel verschillende artikelen, we zijn dan ook benieuwd of dat allemaal goed geregeld is. Jouw ervaring kan anderen helpen met het maken van een keuze. 

LalaShops.nl is een online winkel waar je van alles kunt kopen. Van gamingcomputers tot edelstenen, kristallen en sieraden. Ze hebben een ruim assortiment en een grote collectie.

Laat ons weten wat je ervaring is met deze online winkel zodat anderen kunnen bepalen of ze ook gebruik zullen maken van de services van deze winkel. 

Over LalaShops.nl
LalaShops.nl is een geesteskindje van Bas van de Plas en Rob Janssen uit Weert. Ze willen niet alleen spullen verkopen maar willen dit ook verantwoord doen. Volgens Bas en Rob moet online shoppen makkelijk en betaalbaar zijn. Om te zorgen dat hun bedrijf verantwoord is werken ze zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. Dit geeft ze ook de kans om de kwaliteit van de producten goed in de gaten te houden.

Door de langdurige innige samenwerking met veel van de ondernemers kunnen ze ook de prijs goed reguleren. De winst van het bedrijf wordt ingezet om humanitaire projecten en milieudoeleinden te ondersteunen. Ook hierin zijn de eigenaren direct betrokken. Ze kiezen hun eigen projecten uit en ondersteunen alleen mensen of organisaties waar ze zelf achter staan. 

Bas en Rob doen hun best om het hun klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken door te streven naar snelle levering en een goede service. Als je als klant een vraag hebt is de kans groot dat je Bas of Rob zelf aan de lijn krijgt. Ze geven aan dat ze graag willen dat de lijntjes tussen de klanten en het bedrijf kort blijven. 

Producten en diensten van LalaShops.nl
Bij LalaShops.nl kun je terecht voor een breed assortiment in verschillende categorieën. Ze zijn als het ware een online warenhuis. Zo kun je hier alles vinden op het gebied van gamen en gamingcomputers, maar tegelijkertijd kun je helende kristallen kopen of zand voor in je aquarium. 

Mocht je even krap bij kas zitten of behoefte hebben aan het zo lang mogelijk gebruiken van elektrische apparaten, dan kun je kiezen voor refurbished producten. Deze producten zijn al gebruikt maar worden gecontroleerd en krijgen mogelijk een update voordat jij hem voor een lager bedrag kunt kopen. 

Je krijgt je bestelling vaak de volgende dag in huis waardoor je lekker snel van je artikelen kunt genieten. Mocht je niet tevreden zijn over het product dan krijg je gegarandeerd het complete aankoopbedrag terug. 

Ervaringen, klachten en tips over LalaShops.nl
Laat ons weten wat jouw ervaring is met deze webshop met een verantwoord tintje. We zijn benieuwd naar jouw ervaring zodat we zelf ook kunnen besluiten om hier al dan niet iets aan te schaffen. Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring en het helpen van anderen. Deel jouw review met ons zodat anderen weten waar ze aan toe zijn en een goede keuze kunnen maken.