House of Modelcars

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

House of Modelcars

Het sparen van modelauto's is voor veel mensen bijna een sport. Zodra een nieuwe model auto op de markt gebracht wordt volgt niet veel later het kleine broertje. De collecties van sommige liefhebbers zijn veel geld waard en zij struinen dan ook alle fysieke en online winkels af op zoek naar nieuwe modellen. Een van de aanbieders waar je als liefhebber van dit soort miniaturen terecht kunnen is House of Modelcars dat gevestigd is in Sittard. Omdat er toch vaak een groot prijskaartje aan zo'n klein autootje hangt wil je natuurlijk vooraf weten wat je te wachten staat bij deze en andere leveranciers. Wij van ReviewsBird helpen je graag en bieden je daarom de reviews van klanten die zij op onze site gepubliceerd hebben. Zo kom je er vrij snel achter wat deze online shop te bieden heeft in vergelijking met anderen.

Over House of Modelcars

House Of Modelcars

zag als online shop pas in 2019 het levenslicht maar dat wil niet zeggen dat dit bedrijf onervaren is. De medewerkers hebben als liefhebbers jarenlange ervaring met de in- en verkoop van modelauto's. Zij delen dan ook graag hun kennis over de diverse merken die er verkocht worden. Althans, dat wordt beweerd op de site van het bedrijf. Wil je weten wat klanten zelf te zeggen hebben over de medewerkers en hun kennis? Lees dan de House of Modelcars reviews op onze website. Overigens krijg je bij deze aanbieder 14 dagen bedenktijd als je een bestelling ontvangt. Die tijd heb je om de producten, als ze je niet bevallen, naar House of Modelcars retour te sturen. Voordat het echter zo ver is zul je eerst een bestelling moeten afrekenen, dat doe je onder andere veilig met methodes zoals iDEAL, creditcard of achteraf met Klarna.

De producten van House of Modelcars

Modelauto liefhebbers vinden bij deze online shop miniaturen van bijna 500 merken van 100 fabrikanten. Enkele van de merken die er verkocht worden zijn Minichamps, Spark, Matrix en BBR. De meest modelauto's zijn in de meest gangbare schaalmodellen verkrijgbaar. Dus, zoek je een Porsch 911, Haas F1 VF-21 of Volvo 242 in schaal 1:18 of 1:43? Dan kun je als klant je hart ophalen bij House of Modelcars, dit zijn enkele van de meest verkochte modellen. Er worden zelfs miniatuur motorfietsen door deze online shop verkocht. De producten die je bestelt worden normaal gezien al de volgende dag bezorgd maar House of Modelcars maakt daarvoor gebruik van de diensten van PostNL en DHL en kan dat dus niet garanderen. Bekijk de ervaringen en klachten over de bezorgingen in de reviews over het bedrijf op onze website. Vergeet vooral ook niet om je House of Modelcars kortingscode te gebruiken tijdens het afrekenen.

Reviews en commentaren over House of Modelcars

Als jij al klant bent van dit bedrijf dan hopen we dat je even de tijd wilt nemen om jouw House of Modelcars review op onze website te plaatsen. Daarmee kun je namelijk bij heel wat potentiële klanten de twijfels wegnemen. Zij vragen zich namelijk af of House of Modelcars betrouwbaar is en hebben daarvoor dus jouw beoordeling nodig. Hoe zit het met de kwaliteit van de modelauto's? Hoe snel wordt er echt bezorgd? Hoe gaat House of Modelcars met klachten om? Jij kunt met jouw ervaring antwoord op een of meerdere van deze vragen geven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review