Droomidee

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Droomidee

Slapen is een van de belangrijkste zaken waar we ons normaal gesproken elke dag opnieuw mee bezig houden. Daarom zul je het vast eens zijn dat we daarbij moeten beschikken over een goed matras. Als je wel eens op zoek bent geweest naar dat soort producten ben je misschien wel eens eerder bij Droomidee terecht gekomen.

Voordat je de producten van Droomidee gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw wensen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Droomidee? Hoe zit het met de garantie en kwaliteit van hun producten? Van wat voor soort materialen maakt het bedrijf gebruik? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik contact wil opnemen met de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze site, Droomidee beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Droomidee

Droomidee is een bedrijf waar je matrassen en toebehoren kunt bestellen. Het bedrijf stelt dat ze erop gericht zijn je te helpen bij het maken van een verstandige keuze tijdens het shoppen naar een matras en ze je daarbij graag advies geven. De onderneming heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Het bedrijf stelt alleen gebruik te maken van premium materialen, om zo te garanderen dat je van een rustige nacht slaap kunt genieten, aldus Droomidee.

Producten en diensten Droomidee

Om het aanbod van Droomidee te kunnen zien is het mogelijk hun website te bezoeken. Als je daar terecht bent gekomen, kan je gelijk beginnen met het winkelen naar een matras. Zo kan je via de homepagina meer lezen over Droomidee. Als je naar beneden scrollt kan je zelf een matras selecteren aan de hand van een aantal factoren, waaronder: stevigheid, breedte en lengte. Als je nog verder naar beneden scrollt kan je kiezen uit verschillende soorten matrassen, waaronder: Comfort, Luxe en Superior. Die matrassen hebben allemaal unieke eigenschappen, als je op zo’n type klikt kan je daarover meer lezen.

Droomidee garandeert je bij een aankoop de volgende dingen: levertijd van de volgende dag, 10 jaar garantie, 100 nachten proefslapen, 100% recyclebaar, anti-allergisch en antibacterieel materiaal en pocketvering. Om te betalen kan je gebruik maken van de volgende betaalmethoden: iDEAL, SprayPay, Bankoverschrijving, AfterPay, Klarna, MasterCard / Visa, PayPal en In3.

Contact

Wil je een matras bij Droomidee aanschaffen, maar heb je een vraag die je daarvoor eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht delen met het bedrijf. Voor telefonisch contact kan je bellen naar het nummer: 085 760 0742. Mailen met het bedrijf gaat ook, gebruik daarvoor het adres: klantenservice@droomidee.nl. Doe je graag meer onderzoek naar Droomidee? Dan kan je daarvoor: KVK nummer: 64148157 en BTW nummer: NL855542603B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Droomidee

Heb je al eens eerder matrassen bij Droomidee aangeschaft? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat beviel! Deel je mening over Droomidee met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door die belevenis achter te laten maak je het eenvoudiger voor andere lezers om te bepalen of zij de producten van Droomidee willen aanschaffen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat ook, gebruik daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jonathan 1 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs een matras gekocht bij Droomidee en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website was gemakkelijk te gebruiken en de beschrijvingen van elk product waren duidelijk en gede...

Alle reviews ( 1 )

Fantastisch Matras Kopen Bij Droomidee

Ik heb onlangs een matras gekocht bij Droomidee en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website was gemakkelijk te gebruiken en de beschrijvingen van elk product waren duidelijk en gedetailleerd. Na het plaatsen van mijn bestelling werd het matras snel geleverd. Het was goed verpakt en kwam zonder beschadigingen aan. Het matras zelf is erg comfortabel en biedt de ondersteuning die ik nodig heb voor een goede nachtrust. Ik kan echt voelen dat het gemaakt is van hoogwaardige materialen, zoals beloofd op de website. Bovendien waardeerde ik hun proefslaapperiode, zodat ik 100 nachten kon proberen of dit wel het juiste matras voor mij was. Hun klantenservice was ook uitstekend; toen ik hen een vraag stelde over mijn levering kreeg ik snel antwoord via e-mail. Over het algemeen zou ik Droomidee aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betaalbare, hoge kwaliteit matrassen online!

J
Jonathan 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review