Beter Bed

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Beter Bed

Ons bed is een belangrijk onderdeel van ons leven. Als slapend brengen we een derde van ons leven door, dus het is niet verwonderlijk dat de kwaliteit van onze slaap een grote impact kan hebben op ons wakkere leven. Een goed bed en een goede matras spelen daarom een grote rol in onze levenskwaliteit, ons humeur en onze dagdagelijkse prestaties. Als u 's nachts geen ontspannende plek heeft om uw hoofd te laten rusten, kan dit een grote invloed hebben op het verloop van de dag erna. Een goede nachtrust kan een positieve invloed hebben op de manier waarop we leren en informatie onthouden. Een goede slaap helpt ook bij het synthetiseren van nieuwe ideeën en daarom ook met nieuwe, originele concepten op de proppen te komen. Ook je gezondheid heeft baat bij een verkwikkende nachtrust. Een slaaptekort wordt gelinkt aan een aantal ziekten zoals obesitas, hartfalen en diabetes. Een goed nachtje slapen leidt ook tot minder stress en meer creativiteit.

Over Beter Bed

Beter Bed is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1971 door de gebroeders Mark en Pieter Diks dat handelt in slaapkamerbenodigdheden; Beter Bed is de marktleider in Nederland en heeft haar hoofdkantoor in Uden (Noord Brabant). Het bedrijf telt in het totaal 161 winkels doorheen Europa (waaronder Zweden, Spanje, Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk) en telt meer dan 900 werknemers.

Wat verkoopt Beter Bed?

Bij beter bed heb je de keuze uit zowel de thuismerken “Beter Bed Select” en “Beter Bed Basic”, als topmerken waaronder Tempur, Emma, Mline en Karlsson. In totaal verdeelt het bedrijf 62 merken. Je kan er terecht voor het kopen of huren van Boxsprings en voor de aankoop van bedden, bedbodems, matrassen, kasten, beddengoed en allerhande accessoires. De website verstrekt ook heel wat bijkomend advies i.v.m. bijvoorbeeld rugklachten, allergieën, zomerbenodigdheden, etc… Maar je kan ook persoonlijk en live slaapadvies van op afstand plannen via zoom. Beter Bed biedt een matras uitrpobeergarantie en je kan je oude matras inleveren (tegen een kleine vergoeding) bij de levering van je nieuwe matras, zodat er verantwoord kan worden gerecycled. Je kan je aankoop binnen de 14 werkdagen na ontvangst nog ontbinden en de klantenservice helpt je verder op werkdagen via WhatsApp of Chat. Beter Bed aanvaardt iDEAL, Mastercard, PayPal en Santander of betaling bij levering indien je bestelling wordt geleverd door PostNL.

Complimenten, klachten en tips voor Beter Bed

Was jij al klant bij Beter Bed en wil je je ervaring met ons delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werden de goederen op tijd en zonder gebreken geleverd? Was jij Boxspring lease klant en ben je daar tevreden over? Maakte jij gebruik van het persoonlijk advies op maat en hoe verliep dit voor jou? Is het huismerk kwalitatief en esthetisch? Werden er problemen gemaakt bij het annuleren binnen de 14 dagen bedenktijd of verliep alles vlotjes? Heb jij bij levering van je nieuwe matras je oude weer ingeleverd en ging dit in praktijk gemakkelijk? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review