5

WENZ
2 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
5
Klantenservice en Klachtenafhandeling
5
Levering en Retournering
8
Reputatie

WENZ

WENZ is een Nederlandse online webshop voor dames- en herenmode, gevestigd in Rotterdam en onderdeel van Mail Order Finance GmbH. Het bedrijf biedt een breed scala aan kleding, schoenen, sieraden, horloges, ondermode en artikelen voor de woning. Met merken zoals Laura Vita, Liva Loop en Rieker, en betaalmogelijkheden zoals iDEAL en PayPal, is WENZ een betrouwbare keuze voor modebewuste consumenten.

Gegevens

Postbus 134
3000 AC Rotterdam
Postbus 134
Nederland
service@wenz.nl
0104478620

Wat zeggen de reviews?

WENZ biedt een mooie collectie producten van goede kwaliteit en geniet een sterke reputatie met tevreden klanten die de duurzaamheid van de producten prijzen. Helaas kunnen de garantievoorwaarden beter, en de klantenservice en communicatie krijgen gemengde beoordelingen, soms met klachten over gebrek aan informatie en updates. De website heeft een makkelijke navigatie, maar de levering is langzaam en er mist informatie over bestellingen en retourzendingen. Over het algemeen wordt WENZ geprezen om hun goede reputatie en producten, ondanks enkele klachten.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Mooie collectie van goede kwaliteit"
Het product heeft een mooie collectie van goede kwaliteit, maar de garantievoorwaarden kunnen beter.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

5
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 3
  • "Uitstekende klantenservice"
  • "Slechte klantenservice en communicatie"
  • "Gebrek aan informatie en updates"
  • "Geen reactie op problemen"
De klantenservice van dit bedrijf krijgt gemengde beoordelingen. Terwijl sommige klanten de service uitstekend vinden, klagen anderen over slechte communicatie en een gebrek aan informatie en updates. Helaas lijkt het erop dat het bedrijf soms ook niet reageert op problemen die klanten ervaren.

Levering en Retournering

5
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 2
  • "Makkelijke navigatie op de website"
  • "Langzame levering"
  • "Gebrek aan informatie en updates"
De website biedt een makkelijke navigatie, maar de levering is langzaam en er is een gebrek aan informatie en updates over bestellingen en retourzendingen.

Reputatie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Mooie collectie van goede kwaliteit"
Het merk geniet een sterke reputatie dankzij hun mooie collectie van goede kwaliteit. Klanten zijn tevreden met de producten en vinden ze duurzaam. Echter, sommige klanten klagen over de prijzen, maar over het algemeen wordt het merk geprezen om hun goede reputatie en producten.