Alpha-Shop

Alle reviews

Alpha-Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Alpha-Shop

Als je op zoek bent naar een nieuwe computer of laptop dan kun je ervoor kiezen om een nieuwe te kopen. Maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor tweedehands apparaten die compleet refurbished zijn. Alpha-Shop is een van de online winkels waar je deze apparaten kunt kopen en we zijn benieuwd wat jouw ervaring is. Door het delen van die ervaring kun je anderen helpen om een goede keuze te maken.

Alpha-Shop is een online winkel waar je refurbished computers, laptops en toebehoren kunt kopen. Naast tweedehands producten kun je er ook terecht voor Software en accessoires

We willen graag weten hoe je ervaring is met Alpha-Shop. Door de wildgroei aan webwinkels is het soms lastig te bepalen waar je het beste je spullen kunt kopen. Door het delen van reviews en ervaringen kunnen we elkaar helpen om de beste keuze te maken. 

Over Alpha-Shop
Alpha-Shop is een webshop met het hoofdkantoor in Weert. Ondanks dat ze geen fysieke winkel hebben kun je ze wel bellen met vragen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. 

Alpha-Shop wil klanten laten zien dat refurbished apparatuur een hele goede duurzame optie is. Zeker als hier deskundig mee wordt omgegaan. Het kopen van deze producten is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu omdat apparaten langer mee kunnen gaan.

De specialisten van Alpha-Shop zorgen dat ze continu op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van ICT-technologie. Zo kunnen ze klanten voorzien van deskundige en betrouwbare informatie. De boodschap van Alpha-shop is dan ook ‘De hoogste kwaliteit ICT-producten tegen lage prijzen. Het kan echt!’

Producten en diensten van Alpha-Shop
Je kunt bij Alpha-Shop refurbished ICT-apparatuur kopen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast het verkopen van tweedehands producten kun je hier ook terecht voor nieuwe producten. Als een product nieuw is dan staat dit duidelijk aangegeven bij het product in de webshop.

Als je een refurbished apparaatkoopt bij Alpha-Shop dan kun je er zeker van zijn dat dit apparaat volledig is schoongemaakt, bijgewerkt en indien nodig gerepareerd. De meeste producten komen van bedrijven die hun apparatuur hebben vervangen. Op alle producten zit garantie, dit is minimaal 2 jaar.

Alpha-Shop verkoopt ook artikelen die in ‘Nieuwstaat’ zijn. Dit betekent dat het gaat om producten die bijvoorbeeld verkeerd zijn besteld of een heel klein technisch mankement heeft gehad dat is verholpen. Deze producten mogen niet meer als nieuw worden verkocht maar zijn niet of nauwelijks gebruikt.

De meeste producten zijn direct leverbaar en kun je binnen 1 a 2 dagen in huis verwachten. Mocht je vragen hebben dan staat het team klaar met deskundig advies en tips. 

Ervaringen, klachten en tips over Alpha-Shop
We horen graag of je weleens een product hebt aangeschaft bij Alpha-Shop en of je hier tevreden over bent. Biedt deze online winkel daadwerkelijk de beste producten tegen een lage prijs? En wat vond je van de service. We zijn heel benieuwd naar het antwoord op deze vragen zodat anderen hier hun voordeel uit kunnen halen.