Quick Parking

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Quick Parking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onze stress en zorgen opzij zetten. Helaas is het natuurlijk wel altijd zo dat voordat je op je vakantiebestemming bent er nog wat stress komt kijken. Want de koffers moeten nog ingepakt worden, er moet nog ingecheckt worden en je moet zorgen dat je op (en op tijd op) de luchthaven komt.

Tegenwoordig zijn er gelukkig een hoop mogelijkheden om je auto op de luchthaven te parkeren zodat jij op tijd op de luchthaven kan komen en ook weer veilig naar huis na je vakantie. Eén van deze parkeerservices is Quick Parking. Op deze pagina van ReviewsBird vind je alle in's en out's over Quick Parking. Dit zodat jij voorbereid op vakantie kunt.

Over Quick Parking

Quick Parking is dus een parkeerservice die voornamelijk actief is op luchthavens. Op dit moment is Quick Parking al vertegenwoordigd in zestien landen. Ook heeft het bedrijf plannen om flink uit te breiden. In 2019 ging Quick Parking de samenwerking aan met een nieuwe partner: Miles Attack. Miles Attack en Quick Parking zijn beide actief in meerdere landen in Europa en zij hebben dan ook getekend voor een samenwerking in meerdere landen. Voorbeelden van die landen zijn bijvoorbeeld Frankrijk. België, Nederland, Spanje en Portugal.

Diensten van Quick Parking

Alle parkeerplaatsen van Quick Parking zijn direct nabij luchthavens in Europa. Zo zijn er verschillende vestigingen van het bedrijf in Nederland alleen: Quick Parking Schiphol, Quick Parking Eindhoven, Quick Parking Zaventem en Quick Parking Rotterdam. Als je je auto geparkeerd hebt op de luchthavens biedt Quick Parking een shuttlebus aan die je van je parkeerplaats naar de vertrekhal brengt. Meestal doet de shuttlebus er tussen de tien en vijftien minuten over om je bij de vertrekhal te brengen.

Het boekingsproces van Quick Parking is vrij simpel en snel. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je wil en op welke luchthaven, je vult je gegevens in, maakt dan een eventuele betaling vooraf en je boeking is gemaakt! Is je reis nou gewijzigd en hoef je dus niet meer op een bepaalde dag te parkeren? Dan kun je je reservering gratis annuleren of wijzigen mits je deze optie gekozen hebt. Let hier dus goed op, je kan deze voorwaarde zien staan als je gaat boeken op de website.

Aanbevelingen, klachten en tips over Quick Parking

Heb jij nou recent een boeking gedaan bij Quick Parking? Dan zouden wij dat graag willen weten. Deel daarom ook graag jouw meningen en advies over het bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt niet uit of dit nou klachten, complimenten of tips zijn. Alles is welkom! Zo help je ook de volgende klant weer door het delen van jouw ervaring. Heb jij bijvoorbeeld een ervaring met Quick Parking Zanventem? Laat dan vooral even weten wat je van de parkeerservice vond door middel van een review en/of een beoordeling op deze pagina van ReviewsBird. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kian Ahmadi 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Quick Parking bij Schiphol en mijn ervaring was zeer positief. Het parkeren was goedkoop en ik kon de shuttlebus nemen die gratis werd aangeboden. De parke...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige parkeermogelijkheden bij Schiphol - Een recensie over Quick Parking

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Quick Parking bij Schiphol en mijn ervaring was zeer positief. Het parkeren was goedkoop en ik kon de shuttlebus nemen die gratis werd aangeboden. De parkeerplaats was ook goed beveiligd, wat mij een gerust gevoel gaf terwijl ik op reis was. Wat mij vooral opviel aan Quick Parking is de efficiëntie van hun service. Er waren geen lange wachttijden voor de shuttlebus en het in- en uitrijden van de parkeergarage verliep soepel zonder problemen. Daarnaast stonden er voldoende medewerkers gereed om eventuele vragen te beantwoorden of om hulp te bieden indien nodig. Het is geweldig dat Quick Parking verschillende opties biedt, zoals overdekt parkeren of valet parking, waardoor ik kon kiezen welke betaalbare parkeeroptie het beste bij mijn behoeften paste. Over het algemeen kan ik zeggen dat mijn ervaring met Quick Parking bij Schiphol zeer positief was. Ik zou deze service aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om hun auto veilig achter te laten terwijl zij op reis gaan!

K
Kian Ahmadi 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!