Tiqets

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Tiqets

Sommige mensen vinden het leuk om tijdens hun vakantie verschillende musea en attracties te bezoeken. Bij Tiqets kun je hiervoor alvast toegangskaartjes bestellen. Wat vinden wij nou van deze mogelijkheid? Hoe slim is het, om ver van tevoren een kaartje aan te schaffen voor een tentoonstelling in het buitenland. Wat nou als je vakantieplannen in het water vallen? Laat van u horen! Consumenten dienen de handen in elkaar te slaan en de krachten te bundelen om het kaf van het koren te scheiden. De vergelijkingssites schieten als paddenstoelen uit de lucht, maar welke kunt u vertrouwen? Op onze vergelijkingssite doen we niet aan flauwekul. Wij schrijven de bedrijfsprofielen. Het achterlaten van een review laten wij aan onze bezoekers over. Alleen een beoordeling met een persoonlijke ervaring kan een objectief beeld geven over de service en de kwaliteit van de webwinkel. Meer weten over Tiqets? Lees snel verder!

Over Tiqets
Bij het online ticketplatform Tiqets worden toegangskaartjes te koop aangeboden voor wereldwijde musea en attracties. Op de webwinkel is gebruik gemaakt van een snelle en intuïtieve boekingstechnologie. De webshop met online toegangskaartjes is in 2014 opgestart door vier ondernemende Amsterdammers. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 30 mensen die zich dagelijks bezig houden met het zoeken naar last minute tickets voor beroemde musea en sensationele attracties over de hele wereld.

Producten en diensten van Tiqets
In 2014 werd het bedrijf Tiqets opgericht met als doel het gemakkelijker te maken voor reizigers om stressvrij en snel kaartjes te bemachtigen voor de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Naast het verkopen van kaartjes, kopen ze ook kaartjes in. Er is een speciale Tiqet-App, waarop je ook kunt selecteren op laatste aanbod en speciale deals.
Inmiddels is het bedrijf flink uitgegroeid. Wereldwijd zijn 17 miljoen tickets verkocht, waarvan meer dan 2 miljoen tickets via hun eigen App zijn verhandeld. Zodra je via de App je locatie invoert, kun je zien welke last-minute tickets in de buurt worden aangeboden. Daarnaast kan er ook naar toegangskaartjes gezocht worden op de naam van de attractie of naam van het museum, land, en op plaatsnaam.

Complimenten, klachten of tips van Tiqets
We doen tegenwoordig alles met onze smartphone. In de rij staan voor een toegangskaartje is iets uit een ver verleden. Stond je vroeger nog uren in de rij voor een toegangskaartje voor een concert of bepaalde tentoonstelling, tegenwoordig is er een App waarop je je kaartjes kan bestellen. Heeft u wel eens een kaartje gekocht bij Tiqets? Laat ons weten wat u van deze service vind. Ging het goed met betalen? Waren er problemen met het verkrijgen van toegang met uw digitale toegangsbewijs? Of misschien heeft u wel ervaring met het terugvragen van uw geld, omdat de tentoonstelling afgelopen was of uw vakantieplannen in de war waren gegooid. Wij hopen dat u ons wat tips over het kopen van toegangskaartjes voor evenementen in het binnenland en in het buitenland kunt geven. ReviewsBird.nl rekent op uw medewerking. Samen staan we sterker dan alleen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Koning 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs de app Tiqets gedownload en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring. Ik heb tickets kunnen boeken voor verschillende musea en attracties tijdens mijn reizen, waardoor ik in s...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige klantenservice maakt het verschil - Review van Tiqets

Ik heb onlangs de app Tiqets gedownload en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring. Ik heb tickets kunnen boeken voor verschillende musea en attracties tijdens mijn reizen, waardoor ik in staat was om lange wachtrijen te vermijden en direct door te gaan naar het plezier. De website is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt veel informatie over de verschillende plaatsen die je kunt bezoeken. Er zijn talloze opties beschikbaar, dus je kunt altijd iets vinden dat bij jou past. Het beste gedeelte van Tiqets vind ik echter de klantenservice. Wanneer er een probleem is, nemen ze contact met je op via livechat of per e-mail om je zo snel mogelijk te helpen. Ze hebben meerdere keren laten zien dat hun klanten een prioriteit voor hen zijn and één keer zelfs binnen 5 minuten gereageerd! Kortom, als jij op zoek bent naar instant tickets en geen zin hebt in lange rijen dan raad ik Tiqets aan!

d
de Koning 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!