Tiqets

Alle reviews

Tiqets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Tiqets

Sommige mensen vinden het leuk om tijdens hun vakantie verschillende musea en attracties te bezoeken. Bij Tiqets kun je hiervoor alvast toegangskaartjes bestellen. Wat vinden wij nou van deze mogelijkheid? Hoe slim is het, om ver van tevoren een kaartje aan te schaffen voor een tentoonstelling in het buitenland. Wat nou als je vakantieplannen in het water vallen? Laat van u horen! Consumenten dienen de handen in elkaar te slaan en de krachten te bundelen om het kaf van het koren te scheiden. De vergelijkingssites schieten als paddenstoelen uit de lucht, maar welke kunt u vertrouwen? Op onze vergelijkingssite doen we niet aan flauwekul. Wij schrijven de bedrijfsprofielen. Het achterlaten van een review laten wij aan onze bezoekers over. Alleen een beoordeling met een persoonlijke ervaring kan een objectief beeld geven over de service en de kwaliteit van de webwinkel. Meer weten over Tiqets? Lees snel verder!

Over Tiqets
Bij het online ticketplatform Tiqets worden toegangskaartjes te koop aangeboden voor wereldwijde musea en attracties. Op de webwinkel is gebruik gemaakt van een snelle en intuïtieve boekingstechnologie. De webshop met online toegangskaartjes is in 2014 opgestart door vier ondernemende Amsterdammers. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 30 mensen die zich dagelijks bezig houden met het zoeken naar last minute tickets voor beroemde musea en sensationele attracties over de hele wereld. 

Producten en diensten van Tiqets
In 2014 werd het bedrijf Tiqets opgericht met als doel het gemakkelijker te maken voor reizigers om stressvrij en snel kaartjes te bemachtigen voor de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Naast het verkopen van kaartjes, kopen ze ook kaartjes in. Er is een speciale Tiqet-App, waarop je ook kunt selecteren op laatste aanbod en speciale deals.
Inmiddels is het bedrijf flink uitgegroeid. Wereldwijd zijn 17 miljoen tickets verkocht, waarvan meer dan 2 miljoen tickets via hun eigen App zijn verhandeld. Zodra je via de App je locatie invoert, kun je zien welke last-minute tickets in de buurt worden aangeboden. Daarnaast kan er ook naar toegangskaartjes gezocht worden op de naam van de attractie of naam van het museum, land, en op plaatsnaam. 

Complimenten, klachten of tips van Tiqets
We doen tegenwoordig alles met onze smartphone. In de rij staan voor een toegangskaartje is iets uit een ver verleden. Stond je vroeger nog uren in de rij voor een toegangskaartje voor een concert of bepaalde tentoonstelling, tegenwoordig is er een App waarop je je kaartjes kan bestellen. Heeft u wel eens een kaartje gekocht bij Tiqets? Laat ons weten wat u van deze service vind. Ging het goed met betalen? Waren er problemen met het verkrijgen van toegang met uw digitale toegangsbewijs? Of misschien heeft u wel ervaring met het terugvragen van uw geld, omdat de tentoonstelling afgelopen was of uw vakantieplannen in de war waren gegooid. Wij hopen dat u ons wat tips over het kopen van toegangskaartjes voor evenementen in het binnenland en in het buitenland kunt geven. ReviewsBird.nl rekent op uw medewerking. Samen staan we sterker dan alleen!