Stedentrips.nl

Alle reviews

Stedentrips.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Stedentrips.nl

Het is heerlijk om af en toe een stedentrip te maken. Als je een paar dagen weg bent lijkt het soms alsof je weken op vakantie bent geweest. Maar waar en met wie regel je die stedentrip? Daarbij willen we graag je hulp en ervaring inzetten. Heb je wel eens een vakantie geboekt met Stedentrips? We horen graag wat je ervaring is en of je anderen aanraad om ook met hun te boeken.

Stedentrips is een online reisbureau die complete stedentrips organiseert over de hele wereld. Ze bieden reizen aan die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Hun inkopers hechten grote waarde aan de wensen van de reiziger. 

Laat ons weten wat je van Stedentrips vindt en wat je ervaring is met het boeken van een stedentrip. Vertel ons wat je ervaring is met de reis, je hotel en de service voor, tijdens en na de stedentrip.

Over Stedentrips
Stedentrips is een onderdeel van de reisorganisatie Sunair Vakanties. Dit reisbureau bestaat al sinds 1968. De huidige directie van het reisbureau bestaat uit Jan-Bert Wissink en Marc van Amsterdam. Samen hebben ze in 2005 Stedentrips.nl toegevoegd aan hun onderneming.

Op het kantoor in Alphen aan den Rijn staan 30 mensen klaar om de reizigers van dienst te zijn met raad en daad. De meeste medewerkers zijn al jaren in dienst en hebben ruime ervaring met alle bestemmingen van Stedentrips. Alle stedentrips en hotels worden nauwkeurig uitgekozen door de ervaren inkopers. Door hun jarenlange ervaring en kennis hebben ze de juiste contacten om de beste deals te krijgen.

Stedentrips is al 5 keer uitgeroepen tot beste reisbureau van Nederland in de rubriek ‘stedentrips’. Daarnaast zijn ze lid van de ANVR en vallen reizen met Stedentrips onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Producten en diensten van Stedentrips
Bij Stedentrips kun je korte vakanties boeken naar steden over de hele wereld en vooral binnen Europa. De website is zo ingericht dat je makkelijk een keuze kunt maken voor een land, plaats en hotel. Zo kun je bijvoorbeeld hotels aanklikken op de kaart van een bepaalde stad of zoekenop prijs of beoordeling

Bij elk hotel en bestemming staat informatie over de plaats en faciliteiten in het hotel. Zodra je de stad en hotel hebt gevonden die bij je past kun je extra’s bijboeken zoals excursies. Dan heb je alles meteen geregeld.

Mocht je nog niet goed weten waar je naartoe wil dan kun je de Reisblog van Stedentrips lezen. Hier vind jetips & tricks voor je volgende stedentrip, inspiratie en bestemmings-informatie. Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben dan kun je Stedentrips volgen op Instagram en Facebook. Wil je vooral graag goedkoop op reis dan kun je kiezen uit één van de vele aanbiedingen op de website. 


Ervaringen, klachten en tips over Stedentrips
We horen graag wat je ervaring is met Stedentrips en of je anderen aanraad om met hun een reis te boeken. Ook als je klachten hebt over Stedentrips horen we graag wat jouw ervaring is. Hiermee kun je anderen helpen om te bepalen of ze bij dit reisbureau een stedentrip zullen boeken. Deel je ervaring en help andere reizigers.