7.5

VVV Texel
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

7.6
Prijs/Kwaliteitverhouding
7.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
7.6
Aanbiedingen en Promoties

VVV Texel

VVV Texel is opgericht in 1898 met als missie het mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren op Texel. Met een team van ongeveer 18 leden verstrekken zij informatie en organiseren zij accommodatie en tours op het eiland. Hun website Texel.NET biedt vakanties aan voor individuen en families, variërend van kamperen tot hotelverblijven. Daarnaast bieden zij diensten zoals agenda's, bootinformatie en een webshop aan. Bezoekers kunnen ook souvenirs en kaarten van het eiland kopen op de website. Met verschillende betaalopties, waaronder Paypal en iDeal, zorgt VVV Texel ervoor dat bezoekers goed voorbereid zijn op hun verblijf op Texel.

Wat zeggen de reviews?

Het bedrijf VVV Texel wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege het Texel Paspoort, dat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt met waardevolle kortingen en voordelen voor klanten die optimaal willen genieten van alles wat Texel te bieden heeft. De service wordt geprezen vanwege de overvloedige informatie en behulpzaam personeel, hoewel er ruimte is voor verbetering in de klachtenafhandeling. De brede scala aan kortingen en deals op activiteiten en attracties op het eiland biedt waar voor zijn geld en is handig voor bezoekers die graag geld willen besparen tijdens hun verblijf.

Prijs/Kwaliteitverhouding

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Texel Paspoort met kortingen"
Het Texel Paspoort biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding volgens de recensies. Veel klanten waardeerden de kortingen en voordelen die ze kregen bij de deelnemende bedrijven op Texel, waardoor ze veel geld konden besparen tijdens hun verblijf op het eiland. Sommige reviews noemden echter de prijs van het paspoort als een mogelijke belemmering voor mensen die minder gebruik zouden maken van de kortingen. Over het algemeen wordt het Texel Paspoort echter gezien als een waardevolle investering voor wie optimaal wil genieten van alles wat Texel te bieden heeft.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Veel informatie beschikbaar"
  • "Behulpzaam en vriendelijk personeel"
De service van het bedrijf wordt geprezen om de overvloedige informatie die beschikbaar is en het behulpzame en vriendelijke personeel. Aan de andere kant zijn er klachten over de klachtenafhandeling die verbeterd kunnen worden. Over het algemeen biedt het bedrijf een goede klantenservice met ruimte voor verbetering in het afhandelen van klachten.

Aanbiedingen en Promoties

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Texel Paspoort met kortingen"
Het Texel Paspoort biedt een breed scala aan kortingen op diverse activiteiten en attracties op het eiland. Klanten waarderen de variëteit in aanbiedingen en de mogelijkheid om geld te besparen tijdens hun verblijf. Sommigen merken op dat de pas snel kan worden terugverdiend, terwijl anderen klagen over beperkingen of hiaten in de beschikbare deals. Over het algemeen biedt het Texel Paspoort waar voor zijn geld en is het handig voor bezoekers die graag willen profiteren van kortingen tijdens hun verblijf.