Lovers Canal Cruises

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lovers Canal Cruises

Wil jij tijdens je verblijf in Amsterdam op een unieke manier van de grachten van deze stad genieten? Wees dan verstandig en reserveer vooraf je tickets om een rondvaart te kunnen maken. Met de mogelijkheden die Rederij Lovers Canal Cruises je op hun site presenteert heb je de keuze uit diverse mogelijkheden om deze interessante stad vanaf het water te bekijken. We raden je aan om eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen om meer te weten te komen over de waardering die klanten voor deze onderneming hebben.

Over Lovers Canal Cruises

Lovers Canal Cruises

is onderdeel van de Tourism Group Holding BV uit Lijnden en biedt diverse rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Al jaren kun je kaartjes voor de diverse uitstapjes van deze onderneming kopen op de Prins Hendrikkade in deze stad. Maar, online reserveren gaat echter een stuk makkelijker en je verliest geen tijd met het in de rij staan bij de kassa. Voor vragen over de rondvaarten kun je telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice van Lovers Canal Cruises in Amsterdam.

De producten en diensten van Lovers Canal Cruises

Het aanbod aan rondvaarten is de laatste jaren bij Lovers behoorlijk uitgebreid. Zo kun je onder meer een rondvaart maken van het Centraal Station in Amsterdam of kiezen voor een avond rondvaart. Er zijn zelfs rondvaarten te boeken waarbij je kunt dineren of tijdens het varen kunt genieten van pizza's of wijn en kaas. Er is zelfs de mogelijkheid om met een kleine groep gebruik te maken van een open boot, net zoals de locals dat doen. Op de site van Lovers Canal Cruises staan de diverse categorieën waaronder de rondvaarten en combinatie tickets met andere bezienswaardigheden duidelijk vermeld. Ook biedt dit bedrijf verschillende opties voor scholen en groepen. Voor informatie hierover kun je je wenden tot de medewerkers van het bedrijf.

Hoe kun je online boeken bij Lovers Canal Cruises?

Alle rondvaarten die je er kunt reserveren beschikken over een ruime uitleg over wat je mag verwachten en een kalender met beschikbare datums. Zodra je het aantal mensen en de datum geselecteerd hebt kun je met veilige betaalmethodes zoals Klarna, PayPal en iDEAL betalen. Door gebruik te maken van een kortingscode van Lovers Canal Cruises kun je bovendien extra geld besparen. Heb je betaald en blijkt dat je op de geplande dag geen tijd hebt? Dan biedt de site je de mogelijkheid om je boeking zelf te wijzigen.

Reviews en commentaren over Rederij Lovers Canal Cruises

Reviews zijn tegenwoordig enorm belangrijk. Daarom krijgen klanten van dit bedrijf bij ons ruim de gelegenheid om hun Lovers Canal Cruises review te plaatsen. Heb jij als klant dus al ervaring met de rondvaarten van deze aanbieder? Laat dan vooral jouw beoordeling op onze website achter. Op die manier help je andere consumenten om te weten te komen of de site van Rederij Lovers Canal Cruises betrouwbaar is. Hoe meer reviews wij kunnen laten zien, hoe makkelijker het voor iedereen wordt om er achter te komen wat de goede en slechte kanten van deze onderneming zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review