Hof van Salland

Alle reviews

Hof van Salland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Hof van Salland

Als jij wel eens hebt overnacht in een van de vakantiewoningen van Hof van Salland dan horen we graag meer over jouw ervaring. Door die ervaring te delen kunnen anderen beter bepalen of dit vakantiepark voor de juiste optie is. 

Hof van Salland is naar eigen zeggen een van de meest luxueuze vakantieparken van Nederland. Hier kun je een vakantiewoning of hotelkamer huren voor jezelf, je gezin of vrienden,

Vertel ons wat je van de service, het vakantiehuis, de faciliteiten en de kwaliteit vindt. Jouw ervaring kan anderen helpen om een objectief beeld te vormen van de opties.

Over Hof van Salland
In 2008 kocht de oprichter Bert Smeets een terrein in Hellendoorn om hier 31 Finse houten huizen te bouwen. Deze huizen hebben na een seizoen al plaats gemaakt voor een andere opzet, namelijk 130 luxe villa’s met wellness faciliteiten en hotelkamers. Ondertussen wordt het bedrijf geleid door de dochter van Bert, Patricia Smeets.

Volgens het Hof van Salland is alles erop gericht om in luxe te kunnen ontspannen in een mooie omgeving. Het park is omgeven het bos van Salland en het Vechtdal. De meeste huizen zijn uitgerust met welnessfaciliteiten zoals een sauna, whirlpool en sunshower. Dit park is eerder uitgeroepen tot een van de beste vakantieparken van Nederland. 

De eigenaren hebben de ambitie om het park nog veel verder uit te breiden. Er wordt hard gewerkt aan de bouw van 22 nieuwe villa’s, een hal om het zwembad met kleedruimtes, een fitnessruimte, ligstoelen, open haard en een juicebar. Kortom, alles om het mensen nog meer naar hun zin te maken.

Producten en diensten van Hof van Salland
Bij Hof van Salland kun je terecht voor een verblijf in een van de luxe vakantiehuizen of hotelkamers. Je kunt kiezen uit een villa voor 2 tot 14 personen Dus je kunt samen, met je kinderen of familie op pad. Elke villa heeft zijn eigen faciliteiten en specifieke indeling. Geniet van je nachtrust op een boxspringbed in je villa. Wordt vervolgens wakker met een kopje Espresso uit je eigen Illy espressomachine. De meeste huizen hebben Welnesssfaciliteiten zoals een jacuzzi, whirlpool of sauna, maar dit is per huis verschillend. Op de website staat aangegeven welke faciliteiten jouw huis heeft. 

Je kunt ook arrangementen boeken die zijn afgestemd op de wensen van veel van de gasten van Hof van Salland. Geniet bijvoorbeeld van een wandelweekend met een wellness pakket om te ontspannen na een dag wandelen in de natuur. 

Als je eenmaal besloten hebt om een weekend, midweek of weekje naar Hof van Salland te gaan kun je ter plaatse gebruik maken van alle faciliteiten. Maak gebruik van het zwembad, sla een balletje op de allweather tennisbaan of ga met je gezin of partner naar het restaurant op het terrein. 

Ervaringen, klachten en tips over Hof van Salland
Vertel ons wat jouw ervaring is met dit vakantiepark. We zijn heel benieuwd of je genoten hebt en wat jouw ervaring compleet heeft gemaakt. Is het park bijvoorbeeld zo luxe als dat ze doen geloven? Deel het met ons. Laat jouw review achter zodat anderen een goede keuze kunnen maken.