Heerlijke Huisjes reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Heerlijke Huisjes

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden op, zelfs als je niet weg wilt uit eigen land. Een van de sites waar je terecht kunt is heerlijkehuisjes nl die vakantiehuizen en accommodaties te bieden heeft in onder andere Zeeland, Gelderland en Drenthe. Is Heerlijkehuisjes een betrouwbare aanbieder van vakanties in eigen land? De site van deze vakantieaanbieder belooft je natuurlijk de meest heerlijke huisjes maar is dat ook zo? Hoe denken klanten over de accommodaties en de service van het bedrijf? Lees er alles over in de reviews op onze website die deze klanten hebben geplaatst. Het is de manier om er achter te komen welke ervaringen en klachten zij hebben over Heerlijkehuisjes nl.

Over Heerlijkehuisjes

Heerlijkehuisjes

is onderdeel van Silka Holiday Rentals BV, een bedrijf dat gevestigd is in het Overijsselse Steenwijk. Via de site van Heerlijkehuisjes nl kun je vakanties boeken in Nederland, België en zelfs Duitsland. De website is overzichtelijk ingedeeld en voor vragen over accommodaties die Heerlijke Huisjes in provincies zoals Friesland en Limburg verhuurt kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Ook als je bij Heerlijkehuisjes last minute een verblijf wilt boeken kun je met al je vragen telefonisch en schriftelijk bij de medewerkers terecht. Heb je klachten over de een reservering of over een van de vakantiehuizen van Heerlijkehuisjes? Laat je horen bij de klantenservice en bekijk de Heerlijke Huisjes reviews op onze site om er achter te komen hoe andere consumenten klachten gemeld hebben.

Welk soort vakantiehuizen heeft Heerlijkehuisjes te bieden?

Bij Heerlijke Huisjes kun je vakantiehuizen van een particuliere eigenaars huren of kiezen voor een verblijf op een van de vakantieparken waar het bedrijf mee samenwerkt. Zo kun je via Heerlijke Huisjes bijvoorbeeld op vakantie in de buurt van Giethoorn of in de provincie Zeeland. Wil je met een grote groep op vakantie? Dan kun je via de site op zoek naar vakantiehuizen die geschikt zijn voor groepsaccommodatie. Hoe kun je bij Heerlijke Huisjes betalen? Per boeking ontvang je de specifieke betalingsvoorwaarden die je per bankoverwijziging kunt doen. Wil je een annulerings- of reisverzekering afsluiten? Tijdens het boeken kun je zo'n reisverzekering afsluiten bij de verzekeringsmaatschappij waar Heerlijkehuisjes mee samenwerkt.

Reviews en klachten over Heerlijkehuisjes Vakantiehuizen


Als je onlangs nog met Heerlijke Huisjes op vakantie bent geweest dan ben jij de aangewezen persoon om je ervaring met andere consumenten te delen. We geven je daarom alle ruimte om jouw review op onze website achter te laten. In deze beoordeling kun je jouw ervaring met het bedrijf omschrijven. Zowel positieve als negatieve ervaringen, opmerkingen en klachten zijn welkom omdat we alleen op die manier kunnen laten zien hoe betrouwbaar Heerlijke Huisjes echt is. Vakantiegangers die meer willen weten over deze aanbieder van vakantiehuizen in onder andere Zeeland en Drenthe zijn je bij voorbaat dankbaar dat je een paar minuten van je tijd hebt willen besteden aan het schrijven van een review over Heerlijke Huisjes.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review