BungalowS.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BungalowS.nl

We zijn allemaal wel eens toe aan een tijdje ontspannen, of je nou op vakantie gaat naar een ver land, of in ons eigen land. Er even op uit en samen genieten spelen dan ook een grote rol voor BungalowS.nl. Een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd in (bungalow)vakanties in Nederland en Europa, maar ook samenwerkt met ketens als Center Parcs, Premium Vakantieparken en Sunparks.

Alleen voordat je een vakantie gaat boeken via BungalowS.nl moet je zeker weten dat ze aan je eisen en verwachtingen voldoen. Kan je ze wel vertrouwen, wat voor ervaringen doen andere consumenten bij ze op, hoe zit het met annuleren en wat kan je nou écht in de werkelijkheid van ze verwachten. Om daar achter te komen kan je reviews en beoordelingen op ons review portaal lezen.

Over BungalowS.nl

BungalowS.nl is een Nederlandse onderneming waar je honderden vakantieparken kunt vinden. Of je nou opzoek bent naar een vakantie in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland, bij hun kan je het vinden. Daarbij kan je aanbiedingen vinden bij het strand, in de bossen, in de bergen, je noemt het maar op. Hun slogan is ‘samen eropuit, samen genieten’, dit weerspiegelt de kern van hun ondernemerschap: waarbij geschikte locaties voor het gezin vinden een belangrijke rol speelt. Precies om die reden bieden ze ook bijvoorbeeld ‘hond mee op vakantie’, vakanties aan. BungalowS.nl werkt samen met diverse ketens, op hun website vind je bestemmingen en populaire aanbiedingen, maar ook activiteiten.

Zoeken en speciaal aanbod BungalowS.nl

Op de website van BungalowS.nl kan je zoeken naar de perfecte plek voor jouw wensen. Hier laat je gegevens achter als plaats, accommodatie grote, wanneer, ketens en grootte. Vervolgens krijg je een lijst te zien met het aanbod dat op jouw specifieke eisen is aangepast. Als je iets hebt gevonden wat er interessant uitziet kan je er op klikken, dan krijg je extra foto’s en informatie te zien, de prijs en heb je de optie om te boeken.

Naast het aanbod verspreid door Europa’s zoals huisjes, hutjes, bungalows, etc. kan je nog meer bij BungalowS.nl vinden. Ben je bijvoorbeeld meer van de koopjes, dan kan je ook een last minute scoren. Ze hebben namelijk een speciale afdeling op hun website voor deze last minutes. Eveneens kun je ook diverse activiteiten vinden zoals klimmen, grotbiken, stadswandelingen en nog veel meer.

Contact

Toch nog twijfelen en heb je vragen, of juist klachten of nieuwe ideeen voor BungalowS.nl? Dan kan je een van de volgende contactgegevens in acht nemen om contact met ze op te nemen: Telefonisch contact via: 088 089 01 90. Mailen kan op hun website via het online invulformulier, waar je bericht, e-mail en andere gegevens achter moet laten. Ook kan je het bedrijf vinden op enkele social media kanalen als Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook.

Laat een review achter!

Heb jij al eens accommodatie geboekt via BungalowS.nl? Twijfel dan niet en laat hierbij wens een review achter over deze ervaring. Wij en andere consumenten zijn benieuwd naar jouw mening over BungalowS.nl. Heb je complimenten voor het bedrijf, of was er veel ontevredenheid en waarom dan?

Ben je benieuwd naar andere (gelijksoortige) bedrijven? Dan kan je een kijkje nemen op onze website, ReviewsBird naar de ervaringen van andere consumenten. Wellicht dat je dan een beter perspectief kunt vormen over deze ondernemingen en hoe ze in de werkelijkheid écht bevallen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review