9

Escape Tours
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Productkwaliteit en Garantie
9
Klantenservice en Klachtenafhandeling
9
Innovatie en Duurzaamheid

Escape Tours

Escape Tours is een bedrijf dat escape spellen organiseert in diverse steden in Nederland en in het buitenland. Het idee achter Escape Tours is om steden te ontdekken op een unieke manier en jezelf uit te dagen. Met ongeveer 50.000+ teams die al eerder een Escape Tour hebben gespeeld, waarvan ongeveer 78% de geheime uitgang vond, is het een populaire activiteit. De tours duren ongeveer 2 uur en kosten €29,95 per team. Je kunt contact opnemen met Escape Tours via e-mail, telefoon of via hun website. Voor meer informatie en reviews kun je terecht op hun platform.

Wat zeggen de reviews?

Escape Tours biedt solide en betrouwbare producten aan, met educatieve en vermakelijke inhoud voor een leuke manier om de stad te ontdekken. De service wordt geprezen door vrienden als spannend en vermakelijk, maar er is onzekerheid over de garantie en er is weinig aandacht voor duurzaamheid, wat een zorgpunt kan zijn voor milieubewuste consumenten.

Productkwaliteit en Garantie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Leerzaam en vermakelijk"
De productkwaliteit is solide en betrouwbaar volgens deze reviews, met educatieve en vermakelijke inhoud. De garantie wordt echter niet expliciet genoemd in de beoordelingen, wat enige onzekerheid kan veroorzaken bij potentiële kopers.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

9
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Leuke manier om de stad te ontdekken"
  • "Spannende ervaring met vrienden"
  • "Leerzaam en vermakelijk"
De service van het bedrijf wordt geprezen vanwege de leuke en leerzame manier om de stad te ontdekken, wat als spannend en vermakelijk wordt ervaren door vrienden. Klachtenafhandeling is niet genoemd in de reviews.

Innovatie en Duurzaamheid

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Leuke manier om de stad te ontdekken"
Innovatie komt tot uiting in de leuke manier waarop dit bedrijf de stad laat verkennen, wat zorgt voor een unieke ervaring voor bezoekers. Echter, er is weinig aandacht voor duurzaamheid binnen het bedrijf, wat een punt van zorg kan zijn voor milieubewuste consumenten.