AlpenReizen

Alle reviews

AlpenReizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

AlpenReizen

Op reis gaan is voor veel mensen een enorme verademing: de dagelijkse sleur doorbreken en op zoek gaan naar een andere omgeving. En wat kan er nu anders zijn voor de bewoners van de Lage Landen dan een vakantie in de bergen! De meest populaire bergketen om te bezoeken voor Europeanen is zonder twijfel de Alpen. Dichtbij, mooie natuur, wat wil je nog meer? Bij AlpenReizen kun je allerlei soorten reizen boeken in deze bergen. Het is uiteraard een goed idee om eerst eens op ReviewsBird te polsen wat anderen denken van dit bedrijf. Hier kun je immers de ervaringen van mensen die reeds op reis zijn gegaan met AlpenReizen lezen, en daar kun je veel van leren. Lees dus zeker verder!

Over AlpenReizen
AlpenReizen is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van reizen doorheen de Alpen. AlpenReizen is onderdeel van Summittravel.nl. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en je kunt hen bereiken per e-mail en per telefoon (van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur). Als je wil teruggebeld worden door een reisadviseur van AlpenReizen kun je op de website een berichtje achterlaten. Je kunt AlpenReizen ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. AlpenReizen is geregistreerd bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), aangesloten bij het Garantiefonds Reisgelden en bij het Calamiteitenfonds Reizen.

Producten en diensten van AlpenReizen
AlpenReizen is een aanbieder van vakanties naar de Alpen, vooral in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar ook in Zuid-Duitsland en de Julische Alpen in Slovenië. Je kunt een individuele of groepsreis volledig op maat aanvragen. AlpenReizen kan alles regelen, van grote dingen zoals vervoer, transfer, activiteiten en het verblijf, tot kleine dingen zoals materiaalhuur en skipassen. Of je nu als individu op reis wil, met je familie of bedrijf, maakt niet uit. Opties in het aanbod van AlpenReizen zijn bijvoorbeeld een meerdaagse trail, actieve zomervakantie, wintersportvakantie, huttentocht, trailrunning, enzovoort. Ook kindvriendelijke vakanties zijn mogelijk.

Als je wil, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van AlpenReizen, zo krijg je nieuws en eventuele aanbiedingen in je mailbox. Op de website kun je ook een blog vinden, zodat je wat inspiratie kan opdoen in verband met je reiskeuze, of handige tips waar je op moet letten bij een reis naar de Alpen. Na boeking ontvang je een bevestiging per mail, en een factuur. Meteen bij bevestiging moet je de aanbetaling overmaken, dat is doorgaans 15 tot 20% van de totale som, plus eventuele andere kosten en bijdragen. Hierna heb je tijd tot uiterlijk 6 weken voor het vertrek om het restantbedrag over te maken. Voor de reizen van AlpenReizen kun je betalen per iDEAL. Het is mogelijk om je boeking te annuleren, maar hiervoor worden annuleringskosten aangerekend.

Klachten, complimenten en tips voor AlpenReizen
Op reis gegaan met AlpenReizen en je was hier volledig over te spreken? Dan kun je zeker eens een complimentje achterlaten op ReviewsBird. Dat is toch zo leuk voor andere mensen om te lezen, dan kunnen ze zien dat het een goed idee is om bij AlpenReizen een reis te boeken! Jouw mening is van tel, dus ook als je niet erg tevreden was over je ervaringen, kun je dat laten weten. Je positieve of negatieve beoordeling is belangrijk, dus schrijf zeker een review!